OTKRIVAMO: Tko je protiv Komiže?

U nedostatku argumenata, komiška gradonačelnica i njena interesna skupina već godinama za propast svojih "projekata" optužuju čelne ljude komiškog HDZ-a. 

Rečenice:  
"Svi znamo da je na prvom mjestu čelnik komiškog HDZ-a koji je svojim lažima minirao 800.000,00 kn..." (vijećnik Pjerino Ivčević na sjednici Vijeća 25.11.2009. kod rasprave o davanju jamstva za gradnju pruge), "Zahvaljujući pojedincu koji nije htio dati suglasnost za postavljanje kabela i time blokirao ovjeru glavnog projekta za navedeni kabel, nije došlo do postavljanja kabela, a samim time ni do asfaltiranja pločnika." (gradonačelnica Tonka Ivčević o "Izvanrednom održavanju dionice županijske ceste Ž  6212, obilaznice Komiža" u Izvješću o radu od 28. 09. 2011.), "Neka se zna tko blokira projekte i stopira razvoj i napredak, a treba razmisliti i o javnom oglašavanju dokumentacije, pa neka ljudi znaju tko je odgovoran." (vijećnik Jurica Jončić na sjednici Vijeća 28.11.2011.), "Na jednoj od idućih sjednica, točka dnevnog reda biti će problematika i kočenje projekata Grada Komiže." (predsjednik Gradskog vijeća Vinko Sviličić na sjednici Vijeća 28.11.2011.) pa čak i "Ja ga znam od kad je bio dite!" (vijećnica Lukra Sviličić na sjednici Vijeća 19.12.2011.), 
postale su već poslovična "opravdanja" ili "škuže" kad se raspravlja o zastojima "projekata": izrade urbanističkih planova (UPU naselja Komiža, Izmjene i dopune PPU Grada Komiže, UPU naselja Podhumlje Sjever i Jug), gradnje stanova iz programa POS-a, rekonstrukcije komiške zaobilaznice, ribarske luke, gradnje Sv. Salvestra itd. 
Pratitelji ovog bloga (čiji broj se iz dana u dan stalno povećava!) zaista će, iz prve ruke, doznati jesu li projekti Grada Komiže uistinu projekti od kojih bi koristi imao čitav Grad ili se, iza gotovo svakog "projekta", skrivaju privatni interesi skupine koja već godinama Komižu sustavno gura u ponor. 
TKO JE PROTIV KOMIŽE?
U nekoliko nastavaka o tome TKO se skriva iza komiških "projekata" pisat će predsjednik Gradske organizacije HDZ-a gosp. Mićo Sviličić, bez čijeg rada Komiža ne bi nikada stekla ni status Općine ni status Grada, a kojega današnje vodstvo Komiže proglašava neprijateljem No1 i dežurnim krivcem za svoje neuspjehe. 
Doznat ćete: Tko je uistinu protiv Komiže i tko je Komižanima 2009. godine najavio "Još boju Komižu", premda ju nitko (osim nekolicine), ne vidi.

Sinoć je održana Izborna skupština na kojoj su članovi komiškog HDZ-a izabrali svoje vodstvo. Tajnim glasovanjem za predsjednika Gradske organizacije HDZ - Komiža izabran je dosadašnji predsjednik Mićo Sviličić a nekoliko mladih Komižana po prvi puta su izabrani za članove Gradskog odbora. Gost na Izbornoj skupštini bio je gradonačelnik Grada Visa i novi predsjednik viškog HDZ-a Ivo Radica.   
                                           
       

Primjedbe

  1. brišeš komentare koji ti ne odgovraju - tebi slično!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Kome slično?.Ne komentari se ne brišu osim onih vulgarnog sadržaja.Blog tehnički uređuje više osoba pa je i moguće da je na ovom postu neki komentar obrisan a da ja to ne znam.Običaj ovog bloga do sada a i u buduće će biti da se komentari ne brišu osim u krajnjoj nuždi kada prelaze razinu "dobrog ukusa".
    ADMIN

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!