Nova vlada i njene "inicijative"

BEZMESNI PONEDJELJAK
Ministrica zaštite okoliša i prirode Mirela Holy u kantinu svoga ministarstva u Zagrebu uvela je 'zeleni ponedjeljak' – jelovnik s kojeg djelatnici ministarstva ponedjeljkom mogu izabrati isključivo bezmesnu hranu.
Mirela Holy - ministrica zelenog ponedjeljka
DROGA KAO - STIL ŽIVOTA?!
Ministar pravosuđa Orsat Miljenić najavio je zakonske izmjene kojima se posjedovanje droge za osobnu uporabu prebacuje iz kaznene u prekršajnu odgovornost na pitanje je li probao neku od lakih droga, Miljenić je kazao da je "pitanje nezgodno" te da ne bi htio slati krivu poruku, ni svojoj djeci. "Sve što se zadržava u razumnoj mjeri i ne ugrožava druge, dopušteno je", kazao je.
Orsat Miljenić - ministar i "stil života
HAVY METAL SRIJEDA I DARKERSKI PETAK
Upitan ograničava li ministrica Holy prava zaposlenika, glavni tajnik Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Siniša Kuhar odgovorio je kako o toj, "simpatičnoj, i za ministricu Holy simptomatičnoj mjeri" ne može razmišljati u kontekstu kršenja radničkih i ljudskih prava zaposlenika. No, predložio je da, budući da istu kantinu koriste i djelatnici Ministarstva graditeljstva - i "uvođenje heavy metal srijede, koja bi možda više odgovarala kršnim graditeljima, kao i darkerskog petka namijenjenog svim zaposlenicima podjednako".
PIŠKENJE NAKON VIKENDA
Usput rečeno, ministar pravosuđa Miljenić, uživanje droge nazvao je stilom života. Bilo bi zanimljivo kada bi nakon vikenda,  "darežljive" dame i gospoda iz „Kukuriku“ koalicije, prije sjednica Sabora i Vlade, darovali laborantima malo - svoje mokraće. Vjerovatno bi nalazi pokazali stvarne razloge promjene Zakona, odnosno da vlast takvim promjenama nastoji zaštititi "svoje" koji šmrkanje kokaina i uživanje trave smatraju tek – stilom života.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!