Izmjene i dopune Prostornog plana Grada Komiže: Ne znate kako su razmotrene Vaše primjedbe?

Naš zadnji post TKO JE PROTIV KOMIŽE? (2. dio) - Izmjene i dopune Prostornog plana Grada Komiže, izazvao je veliku pozornost pratitelja ovog bloga.
Doznajemo kako građanima koji su sudjelovali u javnoj raspravi nije uopće odgovoreno na njihove pisane primjedbe i prijedloge? Zašto? Možda zbog činjenice da je zbog brojnih primjedbi komiška Vlast ustuknula i sve je zakasnilo? Ili nije bilo novca za poštanske marke? Bilo kako bilo, Urbanistička inspekcija je rekla svoje: Ponovit će se javna rasprava i otkloniti nepravilnosti i nezakonitosti utvrđene u nalazu Urbanističke inspekcije.
Za one koje zanima kako je postupano prema njihovim primjedbama, objavljujemo Rješenje primjedbi koje je izradila tvrtka Urban design d.o.o. iz Zagreba a s kojima su se članovi Odbora za urbanizam Grada Komiže "sreli" u studenome 2010. godine.
Ne sumnjamo da će Vas zanimati ČIJE poljoprivredno zemljište se moglo prenamijeniti u građevinsko a čije bi trebalo "sačuvati" (naravno, nema "onih" koji su u "postupku" sudjelovali 6 mjeseci prije zvanične javne rasprave). 
HDZ - Gradska organizacija Komiža











Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!