Afera Sveti Salvestar ima IME i PREZIME!

Nedavno je ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić u informativnoj emisiji Nove TV rekla: "Odgovornost mora imati IME i PREZIME."
Vrijedi li rečenica Vesne Pusić i za "bogati" Grad Komižu, odnosno one koji su sami naručili i dali ime brodu za Biševo a na Gradskom vijeću o tome progovorili "tek" kad je trebalo podignuti kredit i dati Spomen dom pod hipoteku? 
Evo IH u "Slobodnoj Dalmaciji":

DOBILI NOV BROD PUN MANA 

http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/167365/Default.aspx  

Pjerino Ivčević - rođak komiške gradonačelnice Tonke Ivčević i predsjednik Nadzornog odbora Nautičkog centra d.o.o. Komiža

 

"Doista smo iznenađeni razvojem situacije, jer se radi o brodogradilištu koje je izgradilo puno dobrih brodova i jednostavno ne znam što bih rekla, osim da je to jedna velika nesreća koja se dogodila i nama i njemu." - rekla je saborska zastupnivca i gradonačelnica Grada Komiže Tonka Ivčević za "Slobodnu Dalmaciju"". 
Oporbeni vijećnici uopće nisu začuđeni razvojem situacije: Afera "Sv. Salvestar" ima IME i PREZIME. Ne treba se čuditi što se pred oporbom skrivaju SVI dokumenti. Javna nabava, projekt, ovjere registra, gradnja, porinuće, providba, jamstva... O tome imaju saznanja (i ODGOVORNOST!) samo Tonka Ivčević i njena interesna skupina. Od oporbenih vijećnika se sve skriva i tko joj što može? 

TRANSKRIPTI (kliknite na sliku!):
Evo jednog zanimljivog izlaganja sa 7. sjednice Gradskog vijeća kada je trebalo dati jamstvo za kredit:

Primjedbe

  1. "Kao da ste naručili mercedes, a dobili izlupanog golfa" - rekao nam je, ne krijući razočarenje Pjerino Ivčević, predsjednik Nadzornog odbora Nautičkog centra Komiža.
    Je li to onaj rođak vaše gradonačelnice koji je stračnjak za potapanje cile 3 koče a sada nam baja o mercedesima i izlupanim golfovima. Di on i njegova rodica nogom stanu tu trava ne raste! H.V.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma da imo dovoljno svojih brodova kojima se može vozit gdjegod. Di ste ovo nošli.Jebote, ca nom ne posudi jednega za prugu za Biševo.
    Biševjor

    OdgovoriIzbriši
  3. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    OdgovoriIzbriši
  4. dios mio,monty peyton=pijer-iono mezzo nogu.Ako ga uopće imo.Preporuka st.Silvestru,santo mio nabavi ronilačko odjelo i ako možeš nosi i govornika sa sobom,da posjeti SVOJE BRODOVLJE kapo naš.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!