Navigare necesse est, vivere non est necesse ili Idiota mulget hircum.

Novinar radio Splita Jadran Marinović je obavio razgovor s gospodinom Ivanom Nuićem u vezi broda Sveti Salvestar.Gospodin Nuić obećava da će brod zaploviti do Uskrsa.
Ako tome bude tako mi u komiškom HDZ-u se veselimo da će brod napokon početi "zarađivati" i da će posada broda napokon raditi onaj posao za koji su primljeni na svoja radna mjesta.

Ali ponovno upozoravamo na činjenice:

-Nije li se mogla izbjeći hipoteka na spomen dom.

-Nije li se održavanje DRŽAVNE brodska linija 612 Komiža-Biševo moglo riješiti na način da Agencija raspiše natječaj i odabere brodara umjesto ove bruke sa "Svetim Salvestrom"?

-Tko će odgovarati za izgubljenu dobit broda zbog preduge gradnje?

-Tko je uistinu kriv zbog brojnih "falingi"koje su na brodu utvrđene,možemo pronaći u sljedećoj rečenici gospodina Nuića:Mi ništa nismo ovdje osim izvršioci želja onoga tko naručuje.

Gradski odbor HDZ-a Komiža

Poslušajte cijeli razgovor:




Primjedbe

  1. "Stalno smo u dobrim odnosima s Registrom..." ???!!!
    "Struka..., stabilitet..., u toj iznimnosti on (brod) je taj..." (je li?) "Mi smo izvršioci želja onog koji naručuje..."
    Puno je toga lipoga izbiflao Nuić nakon čega bi se NETKO morao zapitati: Što znači kad si u dobrim odnosima (a što kad ne bi bio u "dobrim" odnosima) s Registrom?
    Tko je ta "struka" i zašto se skriva Projekt kojega su komiški "astronauti" (Naručitelji) toliko izmijenili da su napravili "izniman" brod koji vjerovatno NIKAD neće ispuniti uvjete za održavanje državne brodske linije 612 Komiža-Biševo ?

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!