Tko vodi Nautički centar d.o.o. Komiža?

Tvrtkom Nautički centar d.o.o. Komiža sa zvaničnim prihodima od preko 4 i pol milijuna kuna godišnje već godinama upravlja familijarno-interesna skupina na čelu s gradonačelnicom Komiže Tonkom Ivčević (SDP). 
Za dužnosti direktora i predsjednika Nadzornog odbora Nautičkog centra d.o.o. nisu određeni nikakvi stručni uvjeti niti raniji poslovni rezultati pa su na te dužnosti postavljene osobe s nama nepoznatim stručnim kvalifikacijama i upitnim poslovnim rezultatima. Jedini uvjeti su pripadnost rečenoj skupini i listi SDP-HNS ili pak uža rodbinska veza s gradonačelnicom. Prije određivanja za direktora, sadašnji direktor Josip Mardešić bio je na čelu računovodstva "Neptuna" d.d., tvrtke koja je neslavno završila - u stečaju. Predsjednik Nadzornog odbora je gradonačelničin prvi rođak Pjerino Ivčević.
Skupštinu je do sada činila samo - gradonačelnica Ivčević, a ubuduće bi je trebali činiti predstavnici svih lista s prošlih izbora - osim koalicijske liste HDZ-HSU. Zašto osim? Jer Tonka Ivčević još traži idealnog ("poštenog") HDZ-ovca a taj se, prema izraženom stavu HDZ-ovih vijećnika, neće predložiti tako skoro.
U ime svoje koalicijske liste, Tonka Ivčević je predložila vijećnika SDP-a Juricu Jončića s nama nepoznatim stručnim i poslovnim referencama.
Nepoznate stručne i poslovne reference SDP-ova člana Skupštine Nautičkog centra
Ovakvo kadroviranje u Nautičkom centru već godinama "razveseljava" komišku javnost: kupnjom pa zatim  prodajom Nautic Radija, zapošljavanjima rodbine i prijatelja bez natječaja, brodogradnjom ("Sv. Salvestar"), postavljanjem sidrišta ispred gradskih kupališta itd. Ovakvog "veselja", po svemu sudeći, bit će i ubuduće.
Ako Tonka Ivčević provodi SDP-ov pilot program kadroviranja, u slučaju Milanovićeve pobjede Hrvatskoj se loše piše!

Primjedbe

  1. Stručne i poslovne reference Pjerinota Ivčevića? Jeste popizdili. Oli ne znote ca je bilo sa otkupnim stanicima, kočima i peškarijima. A Jurica Jončić je bil šef omladine u Bateriju kad se niki od vos nisu ni rodili. Njemu je tovor izil libre ali mu je ostala partijsko knjižica kako jedino svejdođba i onda i sad.

    Za koga?

    OdgovoriIzbriši
  2. BRAVO. Tvrtka Nautički centar d.o.o. Komiža sa zvaničnim prihodima od preko 4 i pol milijuna kuna dokaz je odličnog poslovanja i nadarenosti Komižana za poslovni uspjeh. Ovim poslovnim rezultatom makar i angažiranjem upitne kvalifikacije dokazan je poslovni rezultat nakon kojeg kritikom nedeifinirana stručnost više nije upitna. Samo tako naprijed. Hrvatska treba takve poduzetnike.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pročitavši prethodni komentar, upravljati trebaju u svemu oni koji to znaju. Danas više nema povjerenja u nikoga zato dobro čini Kerum čija sestra sjedi do njega. Dokazao je svoju sposobnost, a još nije u zatvoru. Hrvati nebi trebali voditi politički bratoubilački rat nego zajedno radit za dobrobit počevši od Molog Bodka, Brusnika, preko Komiže do Republike. Veliki mudraci obićno kupe g.... na pjaci.

    OdgovoriIzbriši
  4. - postavljanjem sidrišta ispred gradskih kupališta...
    Još nismo čuli za predlog, a di i u kojoj uvali da se usidre jahte. Jeli protuzakonito navratiti u Komižu, ili treba čekat neka druga vremena i ostat u Italiji. Sve više ih već odlazi u Crnu Goru i BH, iako im uoči još nitko nije rekao da u Komižu nisu dobrodošli. Poznata je domaća uzrećica: "Idi odakle si doša, ni mi gremo kod vos". Ako se odupire, petat mu po cunki.

    OdgovoriIzbriši
  5. E moj Nevene, tih 4 milijuna kuna ne uprihodi sposobna uprava i nije samo prihod iz luke (firma je preuzela i sve posle Komunalnog poduzeća). U luci se uprihodi tek 1 milijun. Problem je u onemu dilu koji nestane jer se ukrade (i ne prikaže u libre) i problem su propale investicije poput Svetega Salvestra. Tvoje tužilaštvo u Austriju bi ih odma zatvorilo i pitali pineze natrag a ovdi u Rvaškoj samo traže proviziju.
    Bata

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne pravite se blesavi, sva Komiža zno da Jure jedva imo osmoljetku i da mu je političko škula SK nojvećo škula a funkcija omladinskega Sekretara nojjaciju radnu iskustvo (osim ca je pomogal dofinit Svetega Salvestra. Da imote petlje napisali biste SABORSKO ZASTUPNICA TONKA IVČEVIĆ STAVILA U KOKOŠORU NAUTIČKEG CENTRA DESKULEGA CJADINA!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!