Tko vodi Nautički centar d.o.o. Komiža? (nastavak)

Iz zapisnika 23. sjednice Gradskog vijeća Grada Komiže: 
Vijećnik Pjerino Ivčević je ovdje u pravu. Zbog sumnje u vrlo velik broj nezakonitih radnji i gradskim "institucijama", neka institucije rade svoj posao (rekao bi bivši predsjednik Stjepan Mesić).

Ispada kako se gradonačelnica Tonka Ivčević ne slaže sa svojim rođakom, jer po onome što ona govori, prijave "nikome ne idu u prilog" i trebalo bi šutjeti:
- dok ona i njena družba novcem poreznim obveznika izrađuju urbanističke planove po svojoj mjeri (Draga, Podhumlje);
- dok ona i njena družba uništavaju komiški turizam kada postavljaju sidrišta ispred gradskih kupališta;
- dok ona i njena družba trguju s gradskim zemljištem, javnim površinama, pomorskim dobrom, sve radi ostvarenja vlastitih interesa, itd.
- dok ona i njena družba našim novcem kupuju propalu Radio postaju ili grade brodove koji nisu za plovidbu, dok nezakonito zapošljavaju i otpuštaju itd.
E gospođo Tonka Ivčević, gradonačelnice Grada Komiže, Vi ste ta koja ne želi sjesti za stol i razgovarati jer znate da bi svaki razgovor počeo s urbanističkim planovima, nautičkim WC-ima ispred plaža, brodogradnji i Nautic radiju!
Tonka Ivčević je 1.8.2011., prije 24. sjednice Gradskog vijeća  sjela za stol, ali samo sa svojim vijećnicma kako bi im dala upute da glasuju protiv HDZ-ova kandidata za člana Skupštine Nautičkog centra d.o.o. 
Gospođo Ivčević, za ono što bi komiški HDZ ali i većinu poreznih obveznika zanimalo u poslovanju Nautičkog centra d.o.o., ne treba imati niti jednog člana Skupštine. 
Treba se držati one Mesićeve: NEKA INSTITUCIJE RADE SVOJ POSAO!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!