Kada će i kako novine pisati o "Modroj špilji" d.d.?

U  jučerašnjoj "Slobodnoj Dalmaciji" (19.8.2011.) objavljen je tekst novinara Mirka Crnkovića:
Nekad uspješna jelšanska hotelska kuća, s mađarskim vlasnikom, u neprekidnoj blokadi od rujna 2009. godine
Kerekes u hotele uložio ‘mrvice’, a ‘Jelsu’ d.d. hipotekarno opteretio sa 66 milijuna eura

Kako bi tek morao biti naslovljen tekst o Modroj špilji d.d. Komiža? 
Možda: 
Uz blagoslov predsjednika Nadzornog odbora Milivoja Bratinčevića, "Modrom špiljom" d.d. Komiža - tvrtkom od važnosti za Republiku Hrvatsku već 13 godina upravlja KV konobar Edo Bogdanović!
Ukoliko "Modra špilja" nakon ljeta otiđe u stečaj, što li će činiti njenu stečajnu masu? "Peruni", "teče" ili "lancuni"? Naime, nepokretna imovina, odnosno ono što je od nje ostalo, sve je pod hipotekom Splitske banke! 
Kako se tijekom ovoga ljeta poslovalo s blokiranim računom i kako je svoju menadžersku plaću sebi isplaćivao direktor-konobar? - bilo bi zanimljivo znati.
Za razliku od jelšanskog Općinskog vijeća, komiško Gradsko vijeće NIKADA nije raspravilo o stanju u najvećoj komiškoj tvrtki. Zašto? Jer je jedini interes gradske vlasti, tamo još uvijek "zaštićen" a riječ je o plaći "menagera" Ede Bogdanovića. Kad jednom njegovo "berivo" izostane, tada će se, valjda, alarmirati izvršna vlast odnosno gradonačelnica Tonka Ivčević i pozvati cjelokupnu komišku i svehrvatsku javnost na obranu svog "općeg" interesa.
30. kolovoza 2011. u 14.00 sati sazvana je Redovita Godišnja Glavna Skupština. O čemu li će izvijestiti "Uprava", odn. Edo Bogdanović a čemu predsjednik Nadzornog odbora Milivoj Bratinčević?

Koga zanimaju tereti kojima je opterećena imovina "Modre špilje" d.d. Komiža, dovoljno je otvoriti web-stranicu Zemljišne knjige i pogledati z.k. uloške broj 3620 i 1738.













Primjedbe

  1. Hej hadezeovci, objavili su natječaj za direktora Modre špilje d.d. Kako su se sitili. Ljudi moji je to moguće? - reka bi pokojni Mladen Delić. I je i ni. Traži se vakultet i dva strana jezika pa još i program rada pa i dokaz o nekažnjavanju. Pa ko se u ovo doba u Rvacku uopće može javit na vaki natječaj. Niko neče bit izabran i onda će posli mandata od 14 godin za v.d. bit ponovno imenovan oni vaš dr.mr.sc. Edo Bogdanović koji će kod bilježnika dat izjavu da je pošten i da su mu ono na sudu smistili hadezeovci (kako i Čačiću prometnu u Mađarskoj. Priložit će diplomu o završenemu kursu za konobara i diplomu o završenemu kursu u Kumrovcu i Fažani i da je bil delegat u Viječu udruženega nerada Sabora SRH. A tek strani jezici. On može dobit diplomu za sve strane jazike jer su mu stvarno svi strani pa i rvacki.
    Bog i Rvati! Živila vam Modra špilja i vaš Edo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Silenzio stampa proglašena je u Modroj špilji d.d. Dok konobar Edo Bogdanović skida špigete s pokojnika i isplaćuje sam sebi zadnje menagerske nagrade, uz pomoć Bratinčevića i Ete Mitraković koja je pomoćnica i predstavnica malih dioničara u NO a zapravo zastupa sama sebe, šta bi to triba radit Bogoljub Mitraković koji kontrolira informacije sa Visa kako šta je nekad sve kontrolirao KOS? Mitraković ne može obavijestit javnost šta se događa u Modroj špilji jer ima drugu ulogu - drži stražu!
    T.B.P.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!