TKO je pojedinac zbog kojega su stali radovi na zaobilaznici?

Tko je kriv što na komiškoj zaobilaznici, odn. novoj šetnici raste pelin?
Ovaj projekt gradonačelnica Tonka Ivčević smatra od gradskog odnosno općeg interesa i, prema njenom izvješću, krivac je - neki pojedinac!
Izvod iz Izvješća gradonačelnice Tonke Ivčević koji je dostavljen gradskim vijećnicima s materijalima za 24. sjednicu Gradskog vijeća održanu 1.8.2011.
Stariji Komižani se dobro sjećaju pojedinca zbog kojega zaobilaznica nije bila izvedena po projektu i zbog te činjenice ni do danas nije ishođena uporabna dozvola.
Oni mlađi vidjeli su protekle zime i proljeća, prilikom "izvanrednog održavanja dionice županijske ceste Ž 6212, obilaznice Komiža", TKO je to iskoristio svoj položaj i saznanja za gradnju poljske kućice i pristupnih rampi s gornje i donje strane ceste O TROŠKU RADOVA NA ZAOBILAZNICI (Na ovom blogu 22.2.2011. objavljen je post: Tko je profitirao radovima na komiškoj zaobilaznici?)
Sada, u kolovozu, u svojemu izvješću, gradonačelnica doslovce huška vijećnike na pojedinca koji je ugrozio projekt od općeg dobra jer "nije htio dati suglasnost za postavljanje kabela i time blokirao ovjeru glavnog projekta".
Iako gradonačelnica Grada Komiže Tonka Ivčević dipl.oec., zna da komiška zaobilaznica kao cestovna građevina formalno ne postoji jer NEMA potrebite dozvole a ponajviše zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa sa SVIM vlasnicima zemljišta, ona nije baš ništa poduzela kako bi svoje sugrađane upoznala da postoji i mogućnost dogovora sa Županijskom upravom za ceste.
"Neki" su riješili SVOJE odnose sa Županijskom upravom za ceste i uvjeravaju nas da su i ova poljska kućica i prilazni putevi od općeg interesa Grada Komiže
Ona je svoja saznanja iskoristila kako bi riješila imovinsko-pravne odnose SVOJE FAMILIJE,  u ime Grada je dala suglasnost za radove koji se izvode na zaobilaznici (postavljanje kabela), i - zlorabi svoj položaj kako bi prozivala pojedinca koji se usudio zaštititi svoja prava i pravne interese svoje familije (po gradonačelnici, drugi ne bi smjeli konzumirati prava koja su ona i njena obitelj već konzumirali!).
Tako dreto (pravo), gradonačelnice Grada Komiže!
Iz obrazloženje Rješenja o odbijanju zahtjeva za izdavanje Rješenja za građenje (polaganje) dalekovoda po nogostupu "zaobilaznice": Zaobilaznica je i nadalje u vlasništvu OSOBA UPISANIH U ZEMLJIŠNE KNJIGE!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!