ZA NAŠU JOŠ LJEPŠU KOMIŽU kao integralni dio Još Boje Komiže

Iz tekstova u Magazinu "More" i Tjedniku "Globus", gradonačelnica Grada Komiže TONKA IVČEVIĆ pokazuje kako, od svog saborskog uzleta (i plaće + dodatci) više nema dodira sa komiškom stvarnošću. 4 godine NIŠTAVILA a onda "ludilo" u njenoj predizbornoj kampanji za očuvanje "baštine" nautičkih vezova i ulaznica u Modru špilju (jer to njenu vlast najviše okupira).
Velika fešta Nautic radija, Gastro, Svečano otvaranje Doma JNA, izložbe... Sve se "ormolo" za spas njenog "djela", kojega je prije 4 godine bahato nazvala - Još Boja Komiža. 
I "Sv. Salvestar" će otploviti, makar do rezališta. 

"Lipa, šesna i čista, Komiža naša"
Turistička zajednica Grada Komiže također izvodi svoj predizborni salto mortale - akciju: "Lipa, šesna i čista, Komiža naša"http://www.komiza.hr/wp-content/uploads/2013/05/Akcija-Lipa-%C5%A1esna-i-cista-Komi%C5%BEa-na%C5%A1a.pdf
"...za našu još ljepšu Komižu", završava POZIV za uređenje okućnica koji je na tragu onoga od prije 4 godine "Za Još Boju Komižu".
Evo podsjetnika na tu, njihovu "Još Ljepšu Komižu", i "okućnicu" koju su nam stvorili svojom mišlju, rječju a osobito DJELOM i PROPUSTOM!







Poštovani iznajmljivači!
Već "tradicionalno", Turistička zajednica Grada Komiže koju predvodi saborska zastupnica Tonka Ivčević, ništa Vas ne pita. TZ Grada Komiže nema potrebe pozvati Vas i čuti vaše prijedloge ili, ne daj Bože, primjedbe. Troše novac koji im uplaćujete za boravišnu pristojbu bez Vašega znanja i suglasnosti. Dokle? Uz Vašu pomoć, još vrlo kratko. http://komiza-hdz.blogspot.com/2013/04/iznajmljivaci-gdje-ide-vasa-boravisna.html 
Pozivaju na "akciju" sređivanja okućnica a kako su to oni "sredili" naš i Vaš Grad. Pogledajte na slikama! Svi znamo TKO je odgovoran za ovakav "izgled" jednog turističkog mjesta A-razreda!

Primjedbe

  1. Uklonili smo jedan komentar jer ga smatramo neprimjerenim.Zahvaljujemo na razumijevanju svim posjetiteljima našeg bloga,i molimo ih da se suzdrže od neprimjerenih komentara prema privatnim osobama koje ne obavljaju nikakve javne dužnosti.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tko je plaćen da očisti u Lucicu plažu i more u njoj.
    Već tri dan pliju gadarija i djeca se sa tim igraju ali niti jedno dijete nije ni komadića bacilo u smeće već ponovno u more.

    Dođe oseka sve je na plaži -dođe plima sve je u moru i tako tri dana.
    Valjda ZELENA ČISTKA ČEKA DA SE MORE SAMO POČISTI.
    DA ZA PAR STOLJEĆA AKO NITKO VIŠE NI MRVICE NE BACI.

    OVO SLUŽI SVIMA NA ČAST!
    DOK SE TURISTI IZĆUĐAVAJU.

    MI SMO JOŠ OD DIJETINSTVA SVE IZ MORA BACALI VANI, A
    DANAŠNJA DJECA RADE SUPROTNO.
    EDUKACIJA NEMA.


    PS: Bilo koji oblik zastrašivanja je kazneno djelo.
    Mislim da znate kome i zbog čega govorim.

    OdgovoriIzbriši
  3. S obzirom da su javne osobe koje plaćaju porezni obveznici i za koje se govori ISTINA. U demokraciji (ako postoji?) imamo pravo ovo komentirati.

    A ja komentiram ovo:
    Gledam onu sliku objavljenu u GLOBUSU i ne mogu se ne pitati:

    Dali to Tonka prepušta "prijestolje" svojoj "blizanki" po stylingu s obzirom da toj fali još kruna na glavi.
    Valjda Gabrička i zaslužuje to jer juj je ona i zaposlila i dozvolila sa 2-3 mjeseca rada da pokupi sve zasluge od TUĐEG ZNOJA i na ovaj način.

    Gabrička joj vrijedi valjda zbog ovoga:
    - Jer ona po kućama vrijeđa, ponižava i svađa se sa starima i bolesnima do te mjere da je čak i policija mora izbacivati iz kuća da bi zaštitili nemoćne od zlostavljanja od strane nje i njezine zaove.

    A što se tiče "bogova i batina".
    SAMO JE JEDAN BOG!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. OVO GOVORI CIJELA KOMIŽA JER SE ZNA ŠTA KO RADI.

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako je "lijepo" vidit odlagalište smeća, divota jedna kad prođeš starom cestom. Furešti pitaju kakva je voda iz Pizdice?
    Jel se može slobodno pit iz špine?
    Šta odgovorit na ova pitanja?

    Zvat ćemo Holycu
    nek izađe na vidilicu
    i stavi koju kap u epruveticu,
    neka bude sram gradonačelnicu.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!