NAUTIC RADIO KOMIŽA - "kotačić" predizbornog cirkusa komiške vlasti



Friško reaktivirani "Nautic radio Komiža", kao dio Jadranske radijske mreže, pozvao me na predizborno sučeljavanje koje je unaprijed pripremljeno i osmišljeno kod naših političkih suparnika, Uostalom, kao i svečano puštanje u rad i "Velika fešta" povodom početka rada Nautic radija. Pošto je u samom startu bilom jasno tko za koga i zbog čega radi, nositelj naše liste gosp, VICKO FADIĆ i ja zahvalili sam na pozivu još prije tjedan dana. Dakle, čitav tjedan ti "profesionalci" s Radija ZNAJU tko će sudjelovati u njihovom programu.
To ih nije zaustavilo da "junački" započnu manipuliranje mojim imenom i medijskim prostorom kojeg su "popunili" zbog čega sam danas morao reagirati.
Poštovani,
Kao što smo i sumnjali, nakon Vašeg poziva na "sučeljavanje" i mojega odgovora, postupili ste neprofesionalno puštajući u medijski prostor samo dio vijesti (koji Vam odgovara). 
U sklopu predizborne kampanje kandidatkinje Tonke Ivčević (SDP) prošloga tjedna je svečano pušten u rad stari-novi Nautic radio.
Nakon 4 godine ništavila, komiška vlast (SDP-HNS-HSS) je zadnjih 10-tak dana organizirala veliki broj događanja sa ciljem da građane natjera na zaborav.
Valjda očekuju da će građani preko noći zaboraviti da je upravo ova vlast "potukla divje i pitomo":  "Sv. Salvestar", POS, urbanistički planovi, poskupljenja, nameti, netransparetni prihodi od nautičkih vezova i modre špilje itd.
Da je Nautic radio započeo raditi barem pola godine ranije, pa da se dokazao kao neovisan medij, vjerovatno bih sudjelovao u "sučeljavanju" ALI, taj Radio je zaživio u svrhu predizborne kampanje jedne loše komiške vlasti koja misli da građanstvo pati od amnezije.
Uredništvo Nautic radija već tjedan dana ZNA da ne ću , i ZAŠTO neću sudjelovati u tzv."sučeljavanju", ali ga ipak ne priječi manipulirati mojim imenom na svom medijskom prostoru i na svojim plakatima objavljivanjem nepotpune vijesti (tko je pozvan) iako zna i cjelovitu vijest. Na taj način Nautic radio svijesno OBMANJUJE građane Komiže.
Tim potezom, vlasnik i uprava Nautic radija pokazali su cilj i svrhu, ne samo ponovnog uključivanja Nautic radija već i "Velike fešte, "sučeljevanja"...

Mićo Sviličić (HDZ),
kandidat za gradonačelnika Grada Komiže

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!