Podatci o planiranim troškovima izborne promidžbe


Sukladno čl. 13 Zakona o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe, HDZ – Grada Komiže objavljuje okvirne podatke  o visini i izvoru vlastitih sredstava koja namjerava utrošiti za izbornu promidžbu:

1.
kandidatska lista HDZ za Gradsko vijeće Grada Komiže
4.000,00 kn (vlastita sredstva stranke)
2.
kandidat za gradonačelnika Grada Komiže - Mićo Sviličić
5.000,00 kn (4.000,00 kn vlastita sredstva stranke + 1.000,00 kn vlastitih sredstava kandidata)

Ne planiramo primanje donacija za financiranje izborne promidžbe.

                                                                      HDZ – Komiža

Primjedbe

  1. Iz "Slobodne Dalmacije"
    Na krilima neuspješne Vladine politike, krivih procjena i loših strateških poteza, SDP bi se u nepunih mjesec i pol dana mogao suočiti sa dva velika politička poraza: nakon gubitka Europskih izbora, Karamarkov HDZ bi socijaldemokrate mogao poraziti i na lokalnim izborima.

    Prema projekcijama na startu izborne kampanje, od četiri najveća grada u zemlji, SDP bi vlast mogao zadržati samo u Rijeci. Nakon 13 godina socijaldemokrati su na najboljem putu da izgube Zagreb i da dožive još jedan neuspjeh u Splitu i Osijeku.

    OdgovoriIzbriši
  2. Damir Gašparović bivši savjetnik Ivice Račana:
    Hrvatske televizija i onih koji je u naše ime vode da su napravili ovakav apsurd i da su umjesto „hrvatskog CNN-a“ od HTV4 napravili hrvatsko informativno političko slijepo crijevo!
    Sakrivanje istine od građana ne znači da istina ne postoji i da ona neće pronaći način da ugleda svjetlo dana! Jer, ako istinu građani neće doznati putem medija, ona će već pronaći način da dođe na ulicu.
    A ulica uvijek može biti nezgodna i na njoj se može dobiti i po leđima, može se dobiti upala pluća, ali može se saznati i istina.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!