Zajedno ZA Komižu - predstavljanje kandidata u ČETVRTAK

Bliže se izbori. Vlast "Još Boje Komiže", koju predvodi gradonačelnica Tonka Ivčević, naglo se sjetila da postoje i građani, odnosno birači. Pozivaju vlasnike poslovnih prostora na razgovor radi prometa, koji su već ionako "uredili" sami, bez građana. Pozivaju i na tribinu na kojima će opet ponavljati uvijek iste monologe o milijunima kuna i projektima, od "još starije" Komune, preko još uređenijeg Doma JNA do Ribarske luke (u kojoj ribare čeka mukta vez). 
Sjetimo se kako su prije 4 godine, u predizborno vrijeme, na jednak način pozivali građane. Sjetite se tribine radi gradnje pruge za Biševo. Ili pak one tribine o gradnji POS-ovih stanova. Prošao je mandat a stanova - NEMA i NEMA. Imamo zato brod "Sv. Salvestar", ali bi bilo bolje i jeftinije da ga NEMA. A gdje im je "Još Bojo Komiža"? 
Koliko je "još bojo" onima koji su je obećali, znaju najbolje oni sami. Zapošljavanja svojte, prenamjena zemljišta, certifikati... Ne znamo jel im bila dovoljno dobra ali znamo da nekima - NIKAD dosta.
Brod "Sv. Salvestar" pokazao je sva lica ove komiške vlasti. Hoće li gradonačelnica svoje građane i o tom PROJEKTU izvijestiti ? 

Vrijeme je za PROMJENE.
Komiža jedinu alternativu ima u koaliciji "Zajedno ZA Komižu", predvođenu HDZ-om. 
Vrijeme je da se Komižani uhvate u koštac sa elementarnom  nepogodom koja je poharala naše mjesto. 
Na ljutu ranu - ljutu travu! Teška oboljenja se ne liječe andolima. 
U ČETVRTAK, 11. travnja 2013. u Galeriji Borisa Mardešića s početkom u 20.00 sati predstavit ćemo naše kandidate. 
Dobrodošli!



Primjedbe

  1. nije da se bunim, ali zašto sam uvijek ja j...na stranka?! čiju to familiju sdp zapošljava? ako se po toj osnovi može dobit posao u komiži, stavljam dušu na rasprodaju!!! jer sam, naime, član sdp-a, univ. bacc. oec. i (ne)sretno NEzaposlena!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. nije da se bunim, ali zašto sam uvijek ja j...na stranka?! čiju to familiju sdp zapošljava? ako se po toj osnovi može dobit posao u komiži, stavljam dušu na rasprodaju!!! jer sam, naime, član sdp-a, univ. bacc. oec. i (ne)sretno NEzaposlena!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Eto tragedija je da su zaboravili i pogazili KOMIŽANE,one politički neopredijeljene,članove oporbe pa čak i članove svojih "stranaka"koji im nisu po guštu.Vladajući u komiži su dobri samo za sebe i uski krug ljudi koji je povezan rođačko prijateljskim vezama.Oni su sramota svih nas,ali bi ih se najviše trebali sramiti svi pošteni članovi SDP-a i ostalih lijevih opcija.Jer mi vjerujemo da pošteni glasači ljevice u Komiži ne žele i neće više podržavati ove koji uništavaju sve pa i vlastitu stranku.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!