KOMIŽA - predstavljeni kandidati opcije ZAJEDNO ZA KOMIŽU

Jučer su predstavljeni kandidati koji će na lokalnim izborima u Komiži predvoditi opciju Zajedno ZA Komižu.
Kao što smo već objavili, kandidat za gradonačelnika je Mićo Sviličić. 23 godine je u lokalnoj politici. Zaslužan je za ponovno uspostavljanje Općine Komiža i dobijanje statusa Grada. Za vrijeme njegovog mandata obnovljen je lukobran, ponovno pokrenuta proizvodnja u Neptunu, otvorena  su područna odjeljenja:  Srednje škole u Komiži, Glazbene škole u Komiži, Osnovne škole u Podšpilju. Otvoreni su uredi državne uprave u Komiži, osigurana su sredstva za gradnju Staračkog doma... U samo 4 godine Komiža je napredovala i bila uz bok susjednom Visu. 
Kandidat za zamjenika gradonačelnika je nestranačka osoba Tonči Darlić, turistički djelatnik. On će svoje ideje, poglavito u turizmu i infrastrukturnom opremanju mjesta, tek imati prilike staviti na raspolaganju svome mjestu.
Nositelj liste opcije Zajedno ZA Komižu je Vicko Fadić. On će svoje iskustvo predsjednika Kluba vijećnika HDZ-a nastojati primjeniti i na Gradsko vijeće kao kandidat za predsjednika toga tijela. Čist obraz nema cijene. - rekao je.
Za kandidate koji su sinoć predstavljeni poznato je da ne vuku za sobom nikakve afere, kao i da svoje dužnosti neće zlorabiti za osobne probitke.
Nazočni građani su imali priliku pogledati dva kratka filma o prevari komiških birača. Umjesto obećane "Još Boje Komiže" 2009." godine, građani, a osobito oni koji su povjerovali Tonke Ivčević, dobili su nikad goru, zapuštenu Komižu. Od silnih milijuna koje Linić & comp. pribrojavaju ulaganjima u Komižu, građani vide tek gomilanje propale projektne dokumentacije i bogaćenje nekolicine. 
Kandidat za gradonačelnika Mićo Sviličić je naglasio kako je plemenito brinuti o zaštiti ugroženih životinjskih vrsta, npr. sredozemne medvjedice, ali je danas u Komiži neophodno zaštititi - domaćeg čovjeka koji je uspio preživjeti u ovoj sredini.
"Zajedno ZA Komižu" će uskoro predstaviti i cjelokupnu kandidacijsku listu za Gradsko vijeće kojom će opravdati svoj naziv.

Još Bojo Komiža 2009-2013

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!