Zašto je stanje u Komiži takvo kakvo jest?

Stara pruga "Durmitor" plovi s novom posadom a gdje je nova pruga ?    
Mnogi građani Komiže i posjetitelji ovoga lipoga mista govorili su nam tijekom protekloga lita: Nije ni čudo da vam misto ide nizbrdo! Mi smo im odgovarali: Komiža je sad još "boja" samo vi to ne vidite. Osobit interes posjetitelji bloga iskazali su post "Čime se bave i "koga" to zastupaju neki komiški vijećnici?" objavljen na blogu 29. srpnja 2011.
Kako su zapisnici Gradskog vijeća Grada Komiže vrelo našega nadahnuća, prenosimo Vam par crta sa 24. sjednice održane pradavnog 1. kolovoza 2011. (25. sjednica je održana 12. listopada, a to je "sve po propisima", rekli bi naši gradski pravnici).
Možda iz zapisnika razaberete TKO je od vijećnika vladajuće koalicije (SDP-HSS-HNS) ZA ŠTO zadužen pa ćete shvatiti zašto je stanje u Komiži takvo kakvo jest.

Stručno tumačenje o brodarstvu, brodogradnji i prijevozu putnika:
Stručno tumačenje o sukobu interesa:
I naravno, vječna obuzetost sadržajem našega bloga: 

Primjedbe

  1. Jadna i bidna naša Komiža. Ne zna se koji je bolji. Ovi "pravnik" sa osnovnom škulom predlaže pojedinačno glasovanje i tumači sukob interesa. Jer sve je naučija kad je bija sekretar SSOJ u bateriju u Visu. Opet ovi rođak gradonačelnice Tonke koji je predsjednik NO Nautičkog centra Komiža uči o izgradnji brodih, Hrvaškemu registru brodih, nedostacima, mjerenjima i penalima. Bidno more koje oti iskustvo imo kako poduzetnik i brodar. Jadna i bidna naša Komižo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ajde ajde šta se sekiraš Anonimni.Pa ti i ovi iz HDZ-bloga neznate NOVU: Stara pruga plovi sa novom posadom a posada nove pruge (bivša od stare pruge)prima plaću a ne plovi. I još jedna: Kako je novi brod Sv.Salvestar totalno u k... ekipa iz Općine vodi kampanju da PZ Komiža potire novu posadu sa stare pruge i tamo primisti onu posadu sa Sv.Salvestra jer su sad dvi posade a pruga samo jedna ONA STARA "DURMITOR". Ko će platit ove penale drugovi Ivčevići? Iz čije kase?
    Hrvoje V.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!