Sv. Salvestar - svemirski brod!

Sv. Salvestar za vrijeme probne vožnje

Tko radi - taj griješi, svatko, pa i mi. Razlika je jedino što su nečije grješke bezazlene a nečije skupe (i počesto ih svi plaćamo). U postu "Sveti Salvestar" ?! objavljenom 27. rujna 2011. napisali smo: "Čekamo hvalospjev o "Svetome Salvestru" a ako nam je neki članak promakao, neka nam nitko ne zamjeri, jer "Slobodna" već davno ne spada u ozbiljne a kamo li objektivne medije, pa je ne pratimo svakodnevno."
3 dana prije objave toga posta, 24. rujna 2011., u "Slobodnoj Dalmaciji", izašao je hvalospjev dopisnika Bogoljuba Mitrakovića "Sveti Salvestar mijenja Prugu Biševo" za koji smo doznali tek danas. Ispričavamo se i dopisniku, i "Slobodnoj", i vjernim pratiteljima ovoga bloga. Kako naša grješka nikome nije naškodila, vjerujemo da će i isprika biti prihvaćena.
Tekst dopisnika Mitrakovića u "Slobodnoj" 24. 9.2011. 

Marom gosp. Mitrakovića i "Slobodne Dalmacije" čitateljstvo je doznalo kako je "Sveti Salvestar" ipak - svemirski brod. I kako se ovih dana otklanjaju neki nedostatci...
Pošto smo mi čitavo vrijeme (tri godine) znali da se u projektiranje i gradnju "Svetoga Salvestra" umiješalo nekoliko lokalnih astronauta, ispada da smo već tada predosjećali kako je u pitanju gradnja svemirskog broda a ne brodića za održavanje brodske linije za Biševo! U tome i treba potražiti razloge dugotrajne gradnje.
S druge strane, trošiti novac za brod a izgraditi svemirski brod, i k tome neispravan, nije baš bezazleno.


Primjedbe

  1. Komentare uvredljivog sadržaja odmah uklanjamo a oni koji se služe takvom vrstom komunikacije imaju na raspolaganju SVOJE sponzorirane blogove.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!