VIC TJEDNA: Ne odustaju od ZERP-a!

'Pet plus - pravedni razvoj'
(dnevnik.hr, 27.10.2011.)
Hrvatska seljačka stranka (HSS) predstavila je danas izborni program utemeljen na obitelji kao osnovi društva, pravednu regionalnom razvoju, turizmu, zaštiti okoliša i jačanju hrvatskog sela.
Program pod nazivom 'Pet plus - Pravedni razvoj' predstavili su predsjednik HSS-a Josip Friščić, potpredsjednici Marijana Petir, Božidar Pankretić i Damir Bajs te članica glavnog odbora Tihana Kraljić.Predsjednik Friščić rekao je kako je HSS, svjestan svoje odgovornosti, kao ključna hrvatska povijesna stranka s tradicijom dugom 107 godina, osmislio i donio svoj izborni program još u prosincu 2010. te da se danas predstavlja njegov sažetak. Naglasio je da je HSS-ov program prilagođen stvarnosti u kojoj živimo, razdoblju koje dolazi i novom svjetskom i europskom političkom, gospodarskom, sociološkom i kulturološkom ozračju. Dodao je kako program polazi od odgovora na pet ključnih pitanja: tko smo, što smo učinili, što želimo učiniti, kako ćemo to ostvariti i što očekujemo.
Poručio je da će se stranka zauzimati za očuvanje i jačanje hrvatskog sela te da nastavljaju program 'Preporod hrvatskog sela'. Dodao je da ne odustaju ni od ZERP-a....

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!