TRANSKRIPTI: Čime se bave i "koga" to zastupaju neki komiški vijećnici?

Čime se bave i koga zastupaju neki gradski vijećnici?
A mnogi misle da rođaci baš sve znaju i imaju informacije iz prve ruke pa ne moraju postavljati vijećnička pitanja....
Vijećnik Pjerino Ivčević o podmirenju dugovanja (?!) prema Gradu Komiži, o traženju "kompromisa"(?!) i o "u najmanju ruku bezobraznom" načinu komunikacije jednog građanina

 Vijećnik (i potpredsjednik Vijeća) Edo Bogdanović o problemima Fast fooda "Mario" (?!)

 Gradonačelnica Tonka Ivčević i Gradsko vijeće udovoljavaju zahtjevu T.U.P.O. Porat i obitelji vijećnika Ede Bogdanovića




Primjedbe

  1. Je li razlog za neodržavanje ponovnog javnog uvida i rasprave po prijedlozima Izmjena i dopuna Prostornog plana Grada Komiže i UPU naselja Komiža tek prijava HDZ-a? Tako je po naručenom pitanju 2.6. 2011., odgovorila gradonačelnica Tonka Ivčević.
    Ili ili je u pitanju pohlepa osoba koje vode Grad Komižu i koji su izgubili svaku mjeru pa se više ne mogu zaustaviti. Novcem poreznih obveznika platili su izradu urbanističkih planove po svojoj mjeri a velikoj većini građana Komiže obezvrijedili građevno zemljište!
    Prateći statistiku na blogu, vidili smo vrlo velik interes koji ste pokazali za post URBANISTIČKI PLAN "MUKE PO KOMIŽANIMA" od 29. svibnja 2010.
    Taj će post dobiti svoj nastavak. Ne samo idućih dana na ovom blogu i pred Urbanističkom inspekcijom već i nekim drugim tijelima...

    OdgovoriIzbriši
  2. Koja mizerija! O dva stola Edota Bogdanovića na Škoru raspravlja sva komiška vlast. Edo o problemima Fast fooda Mario. Bljak! Pjerino o podmirenim obavezama. Bljak! Pjerino o kompromisu sa gosp. Biterom radi druga Edota. Bljak! Gradonačelnica Tonkica sa nožicami striže štekat Škoru za dat Edotu. Bljak! I još Edo zove stručnjake za izmirit njegova dvo stola. A šta ih ne zove u hotel za vidit njegovu DIPLOMU! I šta ne zove one druge stručnjake za vidit njegovo poslovanje sa dugovima, gotovinom, neploćenim porezima i doprinosima... Bljak!
    Fast food Remetinec

    OdgovoriIzbriši
  3. SRAMOTAAAAAAAAAA......Svi ti ljudi kriminalci,znaci DRUG edo,pijerino i drugarica tonkica,sta oni rade po komiži to je cudo,nemogu nista puno pisat jer mi je muka ol njihhh užas.......SRAMOTA IH BILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..........

    OdgovoriIzbriši
  4. Rigo mi se i na Edota i Pijerinota.Ali mi se isto tako rigo na ove Šiptare ca nom malo pomalo preuzimodu misto a nikad neće postat dil nos ne zatu ca ih mi ne prihvaćamo nego zatu ca oni to jednostavno ne žele.
    Zatu ako ćete vi iz Komiškega HDZ-a dovat potolicu Šiptarima a ne bit glos Komiškega ribora,radenika,težoka tj.molega domoćega cijadina.Onda morete zaboravit na potporu domoćega svita.

    OdgovoriIzbriši
  5. Komiški HDZ ne dijeli ljude prema nacionalnoj pripadnosti pa ni (vjerovali ili ne)stranačkoj pripadnosti.
    Dijelimo ih samo na:
    1. one koji pošteno rade i poštuju hrvatske propise doprinoseći i Komiži i svojoj obitelji (i takve zastupamo i dajemo im "potolicu")te stoga primamo potporu građana Komiže raznih političkih opcija (pa i SDP-a!)za uređivanje ovog bloga;
    2. one druge, a to su oni koji novcem svih Komižana rade SAMO ZA SEBE i koriste svoj položaj isključivo i opet samo za sebe. Te druge ne osuđujemo ALI nastojimo mnogobrojnim pratiteljima ovog bloga prokazati njihova (ne)djela jer su te njihove "aktivnosti" provedba onoga "programa" što su prije 2 godine bahato najavili kao: JOŠ BOJA KOMIŽA!
    Ovim putem molimo za suzdržavanje od vrijeđanja, osobito na nacionalnoj osnovi, jer ćemo takve komentare brisati.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!