Raspušta se gradski HSS

Slobodna Dalmacija, 6.07.2011. 
Stari grad: Raspušta se gradski HSS
Županijska organizacija HSS-a je od Predsjedništva zatražila raspuštanje GO HSS-a u Starom Gradu, i to zbog brojnih statutarnih prekršaja suprotnih interesima HSS-a. Taj zahtjev potpisao je predsjednik ŽO HSS-a Tonči Božanić, dakle isti onaj čovjek koji je nakon lokalnih izbora 2010. kumovao poništenju izbornih rezultata, promjeni vodstva GO HSS-a i inauguriranju vijećnika Jurice Stančića umjesto Tedija Sanseovića, odnosno Marije Franetović-Cvitić.
Naravno, takvo silovanje demokracije Božaniću je bilo potrebno da bi sačuvao stolicu državnog tajnika za ribarstvo, a s druge strane lokalnom HDZ-u osigurao preuzimanje GV-a Staroga Grada.

Raspuštanje GO HSS-a traži se zbog odbijanja aktiviranja drugog vijećnika HSS-a u GV Staroga Grada, ignoriranja traženja ŽO HSS-a da se dostavi izvješće o izboru članova Upravnog vijeća te drugih razloga.

                                                                                                           Mirko Crnčević
Ako ste promislili da je riječ o raspuštanju komiškog HSS-a, zafrkli ste se skroz.
Komiški je HSS tvrdo "na liniji", odnosno sukladno (privatnom) interesu - Tončija Božanića. Čvrsto sa SDP-om i HNS-om jer može dobro doći (Božaniću), ako u skoroj budućnosti (odnosno parlamentarnim izborima) ispuzne fotelja državnog tajnika za ribarstvo.    
Samo pravo: Za još boju Komižu!  (ili sa Sv. Salvestrom na otvoreno more!)
Kakve veze ima komiški HSS s ovim znakom?
 

Primjedbe

  1. Na netu je anketa koga če pri raspustit komiški HSS ili komiški HDZ.
    Ako raspuste HSS dobro je za komiški HDZ a ako raspuste HDZ dobro je za ove ca su sad u njemu. Sad ti Tonci budi pametan.
    Brabonjok

    OdgovoriIzbriši
  2. Naravno, takvo silovanje demokracije Božaniću je bilo potrebno da bi sačuvao stolicu državnog tajnika za ribarstvo,...
    Nije važno ko stolicu čuva, nego ko mu je stolicu dao. Nije osobno i važi za svih. Narodna mudrost ako je narod mudar. Ako...

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!