Hrvatski otočni proizvod na komiški način

Pisalo je to u "Slobodnoj Dalmaciji", 16. 12. 2010 ::  
"Čuvaju radna mjesta i otocima vraćaju život"
U članku su se, između ostalih, kao nositelji projekta "Hrvatski otočni proizvod",  predstavili:
"...Edo Bogdanović, proizvođač likera od limuna, višnje i džema od naranče iz Komiže, Vinko Sviličić s maslinovim uljem iz Komiže, Miloš Mandić, upravitelj Poljoprivredne zadruge "Komiža", s rogačicom..., te Tonka Ivčević, supruga uspješnog poduzetnika i načelnica Komiže." 
- Najvažnije je da projekt "Hrvatski otočni proizvod" bude prepoznat i dalje od njihovih sredina, a na taj način će se sačuvati radna mjesta i otocima vratiti život. U tome će veliku ulogu odigrati država - kazala je Maja Dvornik iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture...

Koliko to radnih mjesta u Komiži čuvaju OVI naši  sugrađani i na koji način otocima vraćaju život, - najbolje ZNAJU Komižani.
Svatko ima pravo biti poduzetan ali je znakovito da u četvero domaćih predstavnika koji ovih ljetnih dana izlažu i prodaju svoje proizvode na komiškoj rivi i trgovima, Komižani prepoznaju samo predstavnike izvršne vlasti i predstavničkog tijela Grada Komiže.
Prepoznaju u njima i one koji zaobilaze važeće gradske propise jer besplatno koriste GRADSKE površine za prodaju SVOJIH proizvoda pod sloganom "Hrvatski otočni proizvod" i "Vina Visa"
K tome, komiški gradski čelnici krše propise koje sami donose - i koji, očigledno, vrijede ZA DRUGE ali ne i za NJIH same! Naime, oni se postavljaju iznad  zakona i lokalnih propisa.
Je li ovakav vid iskazivanja njihovog poslovnog duha "samo" sukob interesa ili je u pitanju i  nešto drugo?

Primjedbe

  1. hahahahahahahahahahahahahahahaha da EDO proizvođac višnje i đema hahaha a di mu višnje restu,u hotelu biševo,po balkonima,vijerojatno.hahaha...remetinec kume i tebe ceko,dabogdo........

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!