KOMIŽA - Za još boju Komižu! 144 jahte u luci, jednima na korist, a drugima ?



Svitanje 26. srpnja 2011.
U širem području luke je 144 nautičarskih plovila. Pola njih usidreno je na sidrištima Nautičkog centra ispred kupališta Pod Gospu i ispred žala Lucica. Preko 30 ih je vezano na mulu, 20-tak na privatnom sidrištu ispred Jastožere  a 11 na novom "divljem" sidrištu ispred pokojnog "Neptuna".
Komiški barkarijoli još prevoze pijane "Šveđane". More je još čisto jer su nakon dobre zabave (od koje velika većina Komižana i njihovih turista trpe štetu) "Šveđani" tek usnuli.

Koliko ste noćas uprihodili sa sidrišta, gospođo Skupštino, direktore i Nadzorni odbore Nautičkog centra ?

 

Primjedbe

  1. Na žalost, svjedočimo nezadovoljstvu privatnih iznajmljivača apartmana i soba u Komiži. Pokušaj komiške vlasti da Komižu pretvore u Zrče vidljiv je na svakom koraku. Pogledajte što se reklamira na Facebooku TZ Grada Komiže!
    Privatni iznajmljivači najvećim dijelom pune račun TZ Grada Komiže a imaju najmanje upliva u trošenje toga novca. Treba ispitati koliko "hedonizam", koji se reklamira, sudjeluje u prihodima TZ.
    Buka trenutno izravno ugrožava komiški turizam. Kakve mogu biti ekološke posljedice bolje je niti ne spominjati. Pohlepa pojedinaca koji vode Grad Komižu nema granica. Do kada?

    OdgovoriIzbriši
  2. DO KADA-DO REMETINCAAAAAAAA

    OdgovoriIzbriši
  3. U REMETINCU NEMA BUKE, TAMO SE RAZMIŠLJA.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!