PRIORITETI, PROJEKTI I - PEŠKARIJA

„PRIORITETI“
I u "Užičkoj republici" postoje "prioriteti": to su radna mjesta, poslovi, poslovni prostori, javne površine, povlaštene građevinske zone. „Prioriteti“ su, naravno, samo za odabrane, odnosno one koji vode Grad („u svijetlu budućnost“) odn. osobe oko gradonačelnice (i SDP-ove saborske zastupnice) Tonke Ivčević. Zato svaki njen „prioritet“ ima svoje ime i prezime. Kad saborska zastupnica stigne vikendom, provode se zelene i modre ČISTKE . One druge, prave Staljinove, crvene, ČISTKE njeni kadrovi provode svakodnevno. Protiv svih koji se usude prokazati njen "rad". 
Stoga pazite što pišete na društvenim mrežama jer se sve kontrolira. Kao i 1945.! Na tim poljima vlast "Užičke republike" briljira.
„PROJEKTI“
A što je s "projektima" u koje su već potrošeni stvarni novci - DRŽAVNI milijuni kuna?
6 godina se grade stanovi (izgrađeno 0 stanova), 10 godina se gradi Ribarska luka (izgrađeno 0 vezova), 10 godina se gradi helidrom (poletjelo 0 helikoptera), 10 godina se sanira smetlište (sanirano 0 m2),  10 godina se gradi nova kanalizacijska mreža preko Punjeta (izgrađeno 0 m1), 8 godina se gradi meterološka postaja na Lendavi (obavljeno 0 mjerenja)... U mjestu u kojem je i Riblji restoran "postao" neperspektivnim (ali je direktor-konobar i nadalje perspektivan kadar i potencijal Tonke Ivčević), iskazale su se Milanovićeve „reforme“ u punome "sjaju". Golema većina preostalih Komižana je na koljenima, čekaju „mrvice“, da preostane poneko radno mjesto (inače namjenjeno svojti vladajućih ili „kadrovima“ sa strane), s nadom (?!) da će im, sadašnjom dinamikom, idućih 20-tak godina iz Sabora doći poneka investicija?
„PEŠKARIJA“
Možda, upravo investicija u preuređenje bezpravno izgrađene (i nelegalizirane) peškarije zaposli 50 posto Komižana koji su sada nezaposleni? Kako bi glasila poruka komiške vlasti? Možda: Bit će Vas i manje ako budete slušali i pisali gluposti. A ako ste svojta i budete poslušni? Svi ćete na 2 tjedna u turizam u Portugal!

Poruka „zločestima“: Sretan put. Nema više jama kao prije 70 godina ali su izlazna vrata za Komižane uvijek - otvorena.
Zatvorena peškarija - ogledalo funkcioniranja KO-KO-DA gradske vlasti

Tipična "komiška"

I obor se našao s ražom - pred vratima! 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!