Komižani će sami odlučiti o odgovornosti svojih "Ostojića"!

Veljko Ostojić je podnio ostavku. 
http://www.dalmacijanews.com/Hrvatska/View/tabid/77/ID/113595/Zoran-Milanovic-prihvatio-ostavku-ministra-Veljka-Ostojica.aspx
A kada će svoje ostavke podnijeti oni koji su Grad Komižu doveli na najniže grane u njegovoj povijesti?
Osjećaju li oni uopće odgovornost za elementarnu nepogodu koju su prouzročili svojim radom ili neradom? 
Što reći o izradi prostorno-planske dokumentacije (izmjene i dopune PPU Grada komiže, UPU naselja Komiža, UPU naselja Podhumlje) za namiriti nekolicinu odobranih? Što tek reći za onečišćenje gradskih plaža zbog postavljanja nautičarskih sidrišta ili pak za gradnju neispravnog broda Sv. Salvestar? 
Kad će ostavku podnijeti gradonačelnica (i saborska zastupnica) Tonka Ivčević, njen rođak koji je predsjednik Nadzornog odbora, ili njeni prijatelji koji su članovi Nadzornog odbora i Skupštine Nautičkog centra d.o.o. Komiža? 
Kad je prihvatila ostavku svog ministra Ostojića, Vlada premijera Milanovića argumentirala je to "visokim etičkim standardima od kojih ne misli odstupiti".
Na lokalnoj razini, takvi standardi za njihove "šerife", pa bili oni i saborski zastupnici, očito ne vrijede. U Komiži, na rubu hrvatske pravne Države, vrijedi ona ruska iz 1945.: "Davaj na raboto, ja te oslobodil."
Pod krilaticom "Za Još Boju Komižu", Komižu su oslobodili od prava na budućnost. Ovakvi ne daju ostavke i ne osjećaju odgovornost. 
Komižanima preostaje da im na lokalnim izborima u svibnju plebisticarno pokažu da je ovakim štetnom upravljanju novcem poreznih obveznika stigao KRAJ.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!