Veljko Ostojić i Bale - komiška vlast: Draga i Podhumlje

Prenamjena zemljišta je unosan biznis.
Jedino se treba zapitati: Ide li to odozgo prema dole ili obrnuto?
Evo malo kronologije:
Bilo kako bilo, riječ je o istoj politici. 

"NAMA SVE - VAMA NIŠTA!"
Naši lokalni političari, ostvarujući svoju "Još Boju Komižu", pokušali su 2010. godine, kroz urbanističke planove,  "oplemeniti" svoje nekretnine. Kao i ministar Veljko Ostojić. I naravno, nauštrb drugih Komižana. Sve po sistemu, "nama sve - vama ništa"
Kad ih je "zločesta" oporba razotkrila, i kad su se građani počeli buniti, malo su "prikočili". Na koncu je svoje rekla i Urbanistička inspekcija: Potvrdila je kako bi UPU-om naselja Komiža neki bili jednakiji od drugih, odnosno mogli bi i ono što planom višeg reda nije dopušteno. Ista inspekcija je potvrdila i naše tvrdnje da su se Izmjenama i dopunama Prostornog plana nekim zaslužnicima prenamjenili parcele "preko veze" umjesto u redovitom postupku.

"KOKOŠ ILI JAJE?"
"Kokoš ili jaje, jaje ili kokoš?" - velika je "mudrost" jednog komiškog vijećnika, a oni koji više čitaju Zakone brzo će zaključiti: I na vrhu i na dnu je riječ o istom: Zloporaba položaja i ovlasti, korištenje povjerenja birača i novca poreznih obveznika - za vlastitu korist!
Da bi zaslužnicima omogućila gradnju objekata na 4 etaže (ili dobru prodaju), komiška je vlast nacrtala zonu 5b iz koje bi trebalo izmjestiti meteorološku postaju (na 4 stupnja C hladniju Lendavu)

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!