"Sveti Salvestar"?!

A što napisati o "Svetemu Salvestru"?
Ništa, jer slika više govori od tisuću riječi.
"Sveti Salvestar", lik i djelo komiške vlasti, sprijeda

"Sveti Salvestar", s krme (sa strane se vide impozantni umetci)

Nakon tri promotivna teksta o novogradnji "Sveti Salvestar", bit će zanimljivo pročitati nastavke komiškog dopisnika B.M. u "Slobodnoj Dalmaciji". Nakon gotovo tri godine gradnje, brod je konačno (?!) izašao iz brodogradilišta "Posejdon" i uplovio u komišku luku. Jedva su mu pronašli pristan... "Brodograditelji" su se ponosno fotografirali na mostu... A ispunjava li "Sveti Salvestar"  uvjete za plovidbu na državnoj liniji, veliko je pitanje. Koliko je "penala" zbog kašnjenja isporuke broda platio brodograditelj? Čekamo hvalospjev o "Svetome Salvestru" a ako nam je neki članak promakao, neka nam nitko ne zamjeri, jer "Slobodna" već davno ne spada u ozbiljne a kamo li objektivne medije, pa je ne pratimo svakodnevno.

Grade novi brod za liniju Komiža-Biševo

‘Sveti Silvestar’ spašava Komižu

http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/96577/Default.aspx


ČEKAJU GA NESTRPLJIVO ‘Sv. Salvestar’ povezivat će Komižu i Biševo

http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/96577/Default.aspx

Primjedbe

  1. Komentare uvredljivog sadržaja odmah uklanjamo a oni koji se služe takvom vrstom komunikacije imaju na raspolaganju svoje sponzorirane blogove.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ala ca je lip, rekla je gradonačelnica za Sv.Salvestra. Je, je lipi je, lipi. Svakuj je materi dite lipo, i kad je betežno.

    OdgovoriIzbriši
  3. Emisija More na HRT-u:
    U obranu stabiliteta i isplativosti investicije gradonačelnica osobno, uža i šira familija.
    A brod, očigledno nesposoban za "Biševski ocean"!
    Za još boju KomižU! - rekli su.

    OdgovoriIzbriši
  4. "Sveti Salvestar",nakon gotovo tri godine gradnje, brod je konačno (?!) izašao iz brodogradilišta "Posejdon" i uplovio u komišku luku. Ako su brodogradilišta u Hrvatskoj takve loše kvalitete makar ih se i dobro plaća, onda takva brodogradilišta s pravom treba odmah i čim prije zatvorit. Jasno je da brodove ne grade viječnici, oni ih izgleda nemaju od koga ni naručiti. Sve je u propasti. Ima li Hrvatska i neko drugo ime osim "Posejdon". Jadni svitu.

    OdgovoriIzbriši
  5. "...jer "Slobodna" već davno ne spada u ozbiljne a kamo li objektivne medije". E, jadni Dalmoši, više nemate ni svoje novine. "Slobodna" je naziv za "Slobodna Dalmacija" i pita se koliko još slobodna. Nestat će problem sidrenja pred plažama za kupanje jer će to biti njihove plaže, plaže i otoci furešta. Čime će se platit 40 milijardi € duga, svake godine sve više. Svih 6 republika Jugoslavije bilo je dužno, ajde recite, samo koliko..., na Hrvatsku bi otpalo 3 milijarde. Bili bi kuntenti i tekako. Asti gospe.

    OdgovoriIzbriši
  6. paznja.paznja

    salvestar gre u rezaliste

    zaradi ce nauticki oko 1000000 kn na gvozje

    OdgovoriIzbriši
  7. Boje u rezalište nego na dno kako parvo tri istega brodovlasnika

    OdgovoriIzbriši
  8. Pa mili boze vrijeme je za kaznenu prijavu ako Komiski zet Bajic ima volje istrsziti ugovor,placanje i rezultate nadzora koji je nadzirao izgradnju i sam kostao okoo 60.00kn.Isti takav brod izgraden u istom tom brodogradilistu sa 2 motora Scania 250 hp izgraden prije 3 gdineprodan je preko burze nautice za 60000 €.
    Pametnome dosta.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!