Natječaj za izbor i imenovanje predsjednika uprave "Modre špilje" d.d. Komiža

Natječaj za izbor i imenovanje PREDSJEDNIKA UPRAVE Modre špilje d.d. objavljen je 7. rujna 2011. u "Slobodnoj Dalmaciji".
Milivoj Bratinčević, HDZ-ov stručnjak na čelu komiške turističke kuće
VSS, ekonomskog, pravnog ili hotelijersko-turističkog smjera, 2 strana jezika, organizacijske sposobnosti, program rada, dokaz da ne postoje zakonske zapreke za imenovanje... to su neki od uvjeta iz natječaja koje direktor "Modre špilje" d.d. nije ispunjavao punih 14 godina! U tom razdoblju trajala je (i još uvijek traje!) "kazališna predstava" u kojoj Edo Bogdanović, osoba nepoznate naobrazbe, glumi  - direktora! "Redatelj" ove tragikomedije s najdužim stažom bio je (i još je!) Milivoj Bratinčević, predsjednik Nadzornog odbora "Modre špilje" d.d.
Slučajno ili namerno, natječaj je objavljen u CRNOJ KRONICI.
Ovo nije prvi natječaj za direktora "Modre špilje" d.d. koji je bio raspisan tijekom spomenutih 14 godina. Poznat je tek ishod tih natječaja:  Sadašnji direktor bi opstajao a tvrtka je za to vrijeme tonula sve dublje i dublje. Šteta je redovito činjena državi i dioničarima a korist su imali Splitska banka (one ista koja se zaštitila hipotekama a zatim zatvorila komišku Poslovnicu) i naravno pojedinac koji se grčevito bori(o) za opstanak u direktorskoj fotelji.
S pozornošću ćemo pratiti tijek ovoga natječaja jer ne vjerujemo da u Hrvatskoj nema ljudi s potrebitim stručnim i drugim kvalifikacijama za vođenje "Modre špilje" d.d.

Primjedbe

  1. Komentare uvredljivog sadržaja odmah uklanjamo a oni koji se služe takvom vrstom komunikacije imaju na raspolaganju svoje sponzorirane blogove.

    OdgovoriIzbriši
  2. Drrrring! (zvoni telefon).
    Hotel Biševo, izvolite. (odgovara recepcionerka).
    Ja sam ... javio bi se na natječaj za direktora.
    Evo, evo, samo malo, spojit ću Vas sa kancelarijom.
    Drrrring! (zvoni telefon i kancelariji direktora)
    Izvolite, Modra špilja...
    Dobar dan, ja sam ... javio bi se na natječaj za direktora koji je izašao u Slobodnoj. Oćete mi reć trebam li slati originale ili ...
    Ne trošite vrijeme, natječaj je samo formalan, već je popunjeno.
    Dobro, kad je tako, hvala, doviđenja.
    (malo posli):
    Ha, ha otribil son još jednega!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!