"Još boja Komiža": Gdje je nestala 31 obitelj?

Ako je vjerovati gradonačelnici Komiže (i saborskoj zastupnici SDP-a) Tonki Ivčević, u prošloj 2014. godini, dogodilo se svečano useljenje u 48 POS-ovih stanova
A zašto joj ne bi vjerovali kad je ona vjerodostojna jednako kao i njen šef Zoran Milanović kada nam obećava gospodarski rast ili njen nadšef Ivo Josipović kada nam, u društvu Vesne Teršelić, najavljuje "pravednost a zatim i "pravi put"?

A gdje je nestala 31 obitelj s POS-ove liste?  
Pod parolom "Sarcem za Komižu" (koji u naravi znači "Pretvorimo Vis u drugi Kronštat!") došli smo do Tonkine "Još boje Komiže" a taj put je 2009. godine započelo 64 obitelji, koliko ih se javilo za kupnju POS-ova stana http://komiza-hdz.blogspot.com/2011/07/komiza-pos-samo-sukob-interesa-ili.html). 

NESTALA 31 OBITELJ !
U međuvremenu (krajem 2014.) je izašla nova lista na kojoj je samo 33 obitelji. Što je sa preostalih 31 obitelji? 
U malom mjestu sa jedva tisuću duša, gradonačelnica bi morala poznavati svakog svog građanina (iako je riječ o "vikend-gradonačelnici" koja u Saboru odlučuje o problemima svih građana Hrvatske). 
Jesu li "nestali" u međuvremenu rješili stambeno pitanje na neki drugi način? Jesu li možda umrli, ili odselili? Ili su možda, zahvaljujući gospodarskom rastu u SDP-ovom kokošinjcu, i boljitku "Još boje Komiže", jednostavno odustali? 
Bilo bi zanimljivo čuti odgovor komiške gradonačelnice kada iz Zagreba navrati u vukojebinu kakvom je Komiža postala zahvaljujući "radu" i propustima nje same i njenih saveznika iz lokalne ko-ko-da koalicije. Evo nove "skraćene" POS-ove liste: http://www.komiza.hr/wp-content/uploads/2014/10/Kona%C4%8Dna-lista-prvenstva.pdf
Na ovoj listi, uz časne iznimke, jaka je "koncentracija" komiških "zaslužnika", odnosno osoba iz političko-interesnog klana "Još boje Komiže", koji, iako imaju kuće, dijelove kuća ili vrijedna građevinska zemljišta, još uvijek atakiraju na NAŠE, gradsko i državno vlasništvo! 
Tu je popriličan broj onih koji uopće ili odavno ne žive u Komiži i nikad nisu platili ni lipe poreza u ovom gradu ali su tu i "krpelji" ovog malog mista koji svoje "poslovanje" reklamiraju parolama: "ako si maštovit...i pametan i znaš se organizirat i u životu na otoku uživat". ili pak "oni koji žive Komižu". Riječ je o pojedincima iz vlasti koji žive od Komiže i moraju svaki dan moliti Boga (iako su vjernici jednako kao i Josipović) da nikad ne profunkcionira pravna država!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!