Arsene, tko je ukrao 100 eura (birača)?

Od 1662 birača upisanih u birački popis Grada Komiže, u 2. krugu izbora za predsjednika RH glasovalo ih je 765 ili 46 posto. 
Obzirom da je pred 2. krug u Komunističkoj partiji bilo alarmantno stanje, trebalo bi zbog ove niske izlaznosti pozvati na odgovornost drugaricu Tonku Ivčević, glavnu operativku na ovom području i njenog politkoma druga Arsena Bauka zaduženog za biračke popise u RH.
Fali 100 "eura!
Gradonačelnice Komiže, gdje su Vam birači, odn. "građanke i građani" koji nisu izašli na birališta? 
A Arsen Bauk? Upravo je on najavljivao sređivanje biračkih popisa ("Birači iz dijaspore morat će se registrirati pred svake izbore", Novi list, 22.7.2012. http://novilist-dev.neomedia.hr/Vijesti/Hrvatska/Biraci-iz-dijaspore-morat-ce-se-registrirati-pred-svake-izbore?articlesrclink=related
Znamo da je "sredio" popise u Bosni i Hercegovini, državi (i) hrvatskog naroda u kojem je Hrvatima "ostavio" 15 biračkih mjesta u 5 gradova.
Ako gradonačelnica ne zna gdje joj je 54 posto "građanka i građanki", ministar Bauk bi to trebao znati.  
Svi znamo da su neki doputovali iz drugih gradova (gdje stvarno žive) kako bi dali glas za nastavak puta prema regionu (falila su možda ona 2 iz Beograda koja su se zakasnila ukrcati u "voz".), ali znamo i da 100-tinjak Komižana uistinu nije izašlo na izbore. 
Sve u svemu, opet nedostaje gotovo 800 birača ili 100 eura u biračima! U biračkim popisima na komiškim biralištima je "višak" koji živi daleko od Komiže i koje Arsen Bauk nije riješio. A nije ih riješio jer je bio zaokupljen destrukcijom hrvatskih birača u BiH što na koncu ipak nije bilo presudno za ishod izbora.   
"Od 100 eura viška u Komiži glava ne boli.
Ima Ostojić i pametnijeg posla.
Glavno da smo riješili Bosnu, he, he, he!"

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!