Ivo Josipović u Komiži

Drug Ivo Josipović je kao predsjednik RH prvi put posjetio Komižu u svibnju 2012. godine. Nije ga dočekalo mnoštvo građana kao Josipa Broza Tita 1964. ili dr. Franju Tuđmana u Visu 1992. ali su ga dočekali pripadnici njegove komunističke ideologije predvođeni gradonačelnicom i saborskom zastupnicom Tonkom Ivčević (SDP).
Dvoje velikodostojnika maršira Škorem
Ivo Josipović je drugi put posjetio Komižu u siječnju 2015. godine, pred 2. krug predsjedničkih izbora. Naša kamera ga je opet uhvatila na istom mjestu, na Škoru.
Josipović ponovno u Komiži
Zatekli smo ga na mjestu gdje su njegovi drugovi i drugarice prije dvije godine (2013.), uz pomoć drugarica i drugova iz Ureda državne uprave u Visu i Državnog inspektorata, demonstrirali "pravednost" koju je upravo on najavio na početku svoga mandata 2010. godine.
Pravednost Ive Josipovića
Da ne bi netko mislio da smo se okomili na "pravednost" Ive Josipovića, moramo se taknuti i njegove nove parole. Naime, u rujnu 2014. u komiškoj "Modroj špilji" d.d. započeo je i "PRAVI PUT" koji trasira Ivo Bučan, stečajni upravitelj.
"Samo jedinstvom možemo graditi budućnost" - rekao je Ivo Josipović
 i dodao: "To je pravi put!"
U malim se mjestima sve bolje vidi.  
"PRAVI PUT" je počeo "stručnošću" a ne podobnošću pa je tako u "Modroj špilji" d.d. nagrađena "stručnost" konobara pod uvjetom da je igrač Vesne Pusić. 
"Čuvajmo ga kao z(j)enicu oka svoga" - te se uzrečice drži i gradonačelnica Tonka Ivčević (SDP) stoga je nepodobni štekat na Škoru zamijenila podobnim a i Lučka kapetanija je "dobila" štekat. 
Prijedlogom UPU naselja Komiža, na području Draga imamo "Manhattan" koji Tonka Ivčević godinama brani kao "z(j)enicu oka svoga". Uslijed ove bezrezervne ljubavi koalicijskih partnera, grad bi mogao ostati i bez velikog dijela imovine koju je njen zaslužnik ugurao u stečajnu masu "Modre špilje" d.d., tvrtke koju je KO-KO-DA koalicija odvela u STEČAJ! http://komiza-hdz.blogspot.com/2014/09/stecaj-modre-spilje-dd-koju-je-vlada.html
Da "pravednosti" nema ni kraja ni granica, "osjetio" je vlasnik ovog prostora u kojem je osvanuo JEDINI plakat s likom Ive Josipovića u Gradu Komiži. Prijedlogom novog UPU naselja Komiža  on bi trebao biti ponosni vlasnik nove Turističke zone usred Norpine!  http://komiza-hdz.blogspot.com/2013/11/upu-naselja-komiza-osvanula-nova-t2.html


Primjedbe

  1. Recite mi le l' posjetio "Spomen hodnik"

    OdgovoriIzbriši
  2. 1928. godine je njihov prethodnik, tovariš Staljin, uveo NEP (novu ekonomsku politiku) a na tom tragu je KO-KO-DA koalicija uvela tržišnu ekonomiju procijenivši da je pametnije da netko drugi (po)stane temelj revolucije umjesto njih. To je tajna "Spomen-hodnika" koju je predsjednik Yusipović zasigurno pozdravio.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!