Kolinda Grabar Kitarović - predsjednica!

Izborom  Kolinde Grabar Kitarović, mi koji se s ponosom nazivamo Hrvaticama i Hrvatima, ponovno imamo svog predsjednika, odnosno predsjednicu! 

Punih 15 godina smo s Pantovčaka vrijeđani nazivom "građanke i građani", vuklo nas se prema regionu i sramotilo diljem svijeta. Hvala Bogu, i tomu je došao kraj.
U pobjedu Kolinde Grabar Kitarović svoje je glasove ugradilo i 292 obespravljenih i proganjanih žitelja Grada Komiže. To je onaj ustrajni, domoljubni i kršćanski puk kojega jugokomunisti nisu uspjeli uništiti i protjerati tijekom zadnjih 70 godina. Jer mnogi su pred njihovim terorom napustili svoje domove a taj progon i danas još uvijek traje. Naši stari su znali reći: "Lako je biti svetac u samostanu, gdje se moli i radi, ali svetac treba biti i u kažinu." Stoga je svaki glas za Kolindu u ovakvom gradu - velik i odvažan glas.

KOMIŽA - mjesto gdje Milanovićeva sekta 
svakodnevno pokazuje svoje pravo lice 
Sinoć, nakon objave prvih rezultata, premijer Zoran Milanović je između ostaloga izjavio za Novu TV: 
"Ovo je bila jedna sektaška kampanja u kojoj se kandidatkinja predstavljala kao militantni vojnik svoje stranke"..."Mi smo jedina brana od povratka kriminalne zadruge na vlast",..."Mi smo država, oni su hajdučija, nema natrag samo naprijed". 
Upravo se u Komiži najbolje vidi to pravo lice Milanovićeve vlasti: i "sektaške kampanje", i "kriminalne zadruge" ali i "hajdučije" njegovih istomišljenika. 
Možda bi bilo dovoljno spomenuti s kojom su se mržnjom "obračunavali" s plakatima buduće predsjednice... 
Ipak treba reći da su, Milanovićevi pajdaši, na velikoj udaljenosti od kopna i skriveni od javnosti "uspjeli" od najljepšeg mjesta na jadranskim otocima stvoriti - PROPAST!
Za vrijeme Račanove i Milanovićeve Vlade, njihovi lokalni voždovi su u Komiži uništili cjelokupno komiško gospodarstvo ("Neptun", 2003. i "Modra špilja", 2014.). Sa druge strane, u preostalim tvrtkama progone Hrvate, branitelje i osobito - političke neistomišljenike! Na malom se uzorku najbolje vidi funkcioniranje te Milanovićeve "države"!
Njegovi istomišljenici, štovatelji zločinca Broza, jučer su doveli s kopna (gdje stvarno žive) sve iz svoje političko-rodijačko-interesne skupine. Usred zime stizali su i "nezamjenjivi" sezonski radnici i "ugledni" fiškali i poete. Sve u službi  "pravog puta" Ive Josipovića koji vodi prema regionu! 

ZAHVALA BIRAČIMA
Ovim putem zahvaljujem svim Komiškama i Komižanima  koji su jučer dali glas Kolindi Grabar Kitarović! 
Zahvaljujem svim članovima i simpatizerima HDZ-a, svim ljudima pravaške orijentacije i dijelu članstva HSS koji se nije poveo za svojim lokalnim vodstvom jer isto sramoti časno ime te stranke.

Svima Vam hvala na odvažnosti, hrabrosti, vjeri i ustrajnosti!
Vrijeme pred nama donijet će velike promijene u našoj Domovini. Vjerujmo u našu Hrvatsku kao državu pravde i blagostanja. Zajedno, do pobjede! - slogan je Kolinde Grabar Kitarović, a njena je pobjeda - velika pobjeda hrvatskog naroda!

                                          Mićo Sviličić, Izborni Stožer  
                                                               Kolinde Grabar Kitarović za Grad Komižu

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!