Modra špilja već 7. a "napredak" se vidi i na Škoru!

I dalje pratimo gospodarske pomake na području Grada Komiže. 
Prije godinu dana "Modra špilja" d.d. Komiža bila je na 15. mjestu u Splitsko-dalmatinskoj županiji, naravno na popisu poreznih obveznika koji udovoljavaju kriterijima za objavu duga. 
Prema tadašnjim podatcima Ministarstva financija - Porezne uprave, "Modra špilja" d.d. dugovala je 19.322.292,92 kuna, od čega je čak 15.015.794,74 kn iznosio dug za doprinose za obavezna osiguranja!
Po najnovijim podatcima od 24. srpnja 2013. ukupni dug iznosi 21.879.288,73 kn od čega 16.732.059,38 otpada na dug za obavezna osiguranja (zdravstveno i mirovinsko) a ostatak je dug prema PDV i porezu na dohodak. http://duznici.porezna-uprava.hr/po/3017/1.html
Dakle, vodeća komiška tvrtka napreduje "svakog dana u svakom pogledu".
Pomaci u komiškom gospodarstvu a osobito u turizmu i ugostiteljstvu su vidljivi i na trgu Škor. Tamo su, u okrilju noći (kada se inače obavljaju poslovi "sve po Zakonu") uklonjen pečatirani štekat Tune Racija. Sve s ciljem širenja poslovanja "javne dobrobiti" Grada Komiže - obitelji direktora hotela i predsjednika Gradskog vijeća Ede Bogdanovića. 
Jer, zlu ne trebalo, tko zna do kad će Slavko Linić tolerirati poslovanje streloviti "napredak" uprave "Modre špilje" d.d.?.
Uklanjanje inkriminiranih stolova i stolica omogućit će strelovit razvoj komiškog turizma

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!