Kad već šute dopisnici "nezavisnih" medija, javio se Malik


Kad se komiška vlast našla pred izazovom zvanim ili "Šveđani" ili obiteljski turizam, u "Slobodnoj" se protiv mene raspisao neki Malik. Jesam li ja nekome predao nekakvu peticiju valjda najbolje zna taj Malik jer ja se toga zaista ne sjećam. ("U ime građanske inicijative, Komižani Lenko Bogdanović, Joško Marinković i Tonko Stanojević predali su komiškoj gradonačelnici Tonki Ivčević peticiju pod nazivom “Vratimo javni red i mir građanima Komiže i njihovim gostima, zaštitimo zdravlje spašavajući gradske plaže, zaštitimo livade posidonije kao izvor života u moru“.
http://slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/219210/Default.aspx
Ono čega se slučajno sjećam jest kako je Malikov uradak iz "Slobodne" prenio "nezavisni" portal http://www.mojotokvis.com/komiza/item/603-ne-tjerajmo-partijanere-iz-nasih-malih-mista za kojega javnost ne zna tko ga uistinu financira: "rigidna" desnica iz HČSP-a http://www.jutarnji.hr/sramotan-istup-sefa-hcsp-a---udba-nam-uvalila-gay-tajnika-koji-laze-da-je-za-nas-prao-novac-/1121659/ ili "plemenita" ljevica koja je na vlasti u Komiži (i to našim novcem iz gradskog proračuna i boravišne pristojbe ?!).
Dakle, evo "pravog" glasa za "Šveđane" od plemenitog Malika za kojega dobro znamo kako je i pod kojim okolnostima započeo posjećivati ovu našu kasabu ali ne znamo odakle mu pravo pozivati "Šveđane" na meračenje.  Mašalah! A kad već šute Komižani koji direktno "beru" novac od partijanera, i kad šute "nezavisni" dopisnici državnih medija i lokalni "paramedij", dobro je da se za loš potez komiške vlasti javi i tamo neki ferijalac Malik. A on će valjda, pozivajući na "neprijatelja" Miću Sviličića, valjda uspjeti pokolebati potpisnike peticije?

                                                  Mićo Sviličić 

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!