ČESTITAMO DAN POBJEDE !


Građanima Komiže i svima koji prate ovaj blog čestitamo današnji blagdan!
Hrvatska je konačno ostvarila slobodu, postala je dio slobodnog svijeta i s ponosom se sjećamo svih koji su se za nju borili od prvog spomena njenog imena.
Komižane i goste pozivamo na koncert klape "Komiža" koji se tradicionalno organizira povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti koji se obilježava i kao Dan hrvatskih branitelja. Koncert će se održati iza Nove crkve (Trg Gospe od Sedam žalosti) u 21.30.
Vjerujemo kako ćete, bar na tren, zaboraviti sve one prepreke s kojima se (i ovog ljeta) sučeljava  komiški turizam.




A s čime se to sučeljava naša draga Komiža i naš turizam? 
Komižu čeka još jedna invazija "Šveđana" i popratnih nus-pojava (g..... na plaži i buke u noćno-jutarnjim satima). 
Sve se to događa u "organizaciji" gradonačelnice i saborske zastupnice Tonke Ivčević koja je, u svojstvu gospođe-skupštine Nautičkog centra d.o.o. Komiža, instalirala sidrište ispred gradskih plaža Lucica i Pod Gospu da bi neki njeni  privrženici dobro i lako zarađivali. 
"Invazija" se događa i pod "visokim pokroviteljstvom" Gradskog vijeća Grada Komiže kojem je na čelu "spiritus movens" komiškog turizma Edo Bogdanović a pokrovitelji su i svi oni vijećnici vladajuće većine (njih 8) koji mišlju, rječju, djelom i propustom uništavaju komiški turizam u samome začetku. Neki od njih taksiraju i direktno zarađuju (Pino Vojković), drugi ne sazivaju (iako bi morali!) izvanrednu sjednicu Gradskog vijeća (Edo Bogdanović) jer je ugrožen i "njegov" hotel "Biševo" sa "svojom" plažom, ili pak šute u medijima (Bogoljub Mitraković) jer su u dvostrukoj ulozi - vijećnik vladajuće garniture i dopisnik Slobodne Dalmacije.


Što je prioritet: čistoća gradske (hotelske) plaže i red i mir u noćno-jutarnjim satima ili uklanjanje štekata Tune Racija (kako bi tamo mogao doći biti instaliran štekat "nekog drugog" ugostitelja?: predsjednik Gradskog vijeća Edo Bogdanović
"Sarcem za Komižu"....njen turizam, njene plaže i podmorje: gradonačelnica Tonka Ivčević
Bilo kako bilo, i Komiži treba jedna Oluja jer će nas, radi lake i brze zarade odabranih pojedinaca iz redova (ili bliskih) vlasti, dogodine zaobilaziti turisti u širokom luku!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!