Silvestrovo u Komiži, poput istoimenog broda


Kako godina brzo prođe! A prije samo godinu dana zaželili smo Vam bolju 2012. - post objavljen 31. 12.2011. http://komiza-hdz.blogspot.com/2011/12/zelimo-vam-bolju-2012-godinu.html.
U "Još bojoj Komiži" nema dočeka Nove godine jer  je ekipa na vlasti "uspješno" zaustavila vrijeme! 

A koliko je Komižanima protekla 2012. godina bila bolja?
Na žalost, pokazalo se i dokazalo da je SVE što smo objavljivali na našem blogu ISTINITO.
Nezakonitosti kod izrade prostorno-planske dokumentacije potvrdio je nalaz Urbanističke inspekcija.  
KLIKNITE na sliku i POGLEDAJTE: Prije nego li su primili nalaz Urbanističke inspekcije, ovako su na 25. sjednici Gradskog vijeća 12.10.2011. govorili i prijetili. Zašto sada, kada su zaprimili nalaz Inspekcije šute? Zašto se čeka? "Tko će odgovarat"? "...imenom i prezimenom tko je kriv"? 
Podsjetimo se: 
UPU naselja Komiža - naš post objavljen 24.3.2012. Feljton: TKO JE PROTIV KOMIŽE? (1. dio) UPU naselja Komiža http://komiza-hdz.blogspot.com/2012/03/feljton-tko-je-protiv-komize-1-dioupu.html
Izmjene i dopune Prostornog plana - naš post objavljen 29.3.2012. Feljton: TKO JE PROTIV KOMIŽE? (2. dio) Izmjene i dopune Prostornog plana Grada Komiže  (http://komiza-hdz.blogspot.com/2012/03/feljton-tko-je-protiv-komize-2-dio.html ) 
Upozorili smo na nestručnu sanaciju krova Mustera u postu Komiža u raljama konzervatora! (u slikama) objavljenom 17.12.2011. (http://komiza-hdz.blogspot.com/2011/12/komiza-u-raljama-konzervatora-u-slikama.html) a da smo bili u pravu pokazao je "popravni ispit" u postu Muster: Otklanjanje nedostataka na nedavno obnovljenom krovu(?) od 28.9.2012. (http://komiza-hdz.blogspot.com/2012/09/muster-otklanjanje-nedostataka-na.html).
Upozoravali smo na nezakonito ukidanje pojedinih radnih mjesta u gradskoj upravi što je svojim nadzorom potvrdila i  Upravna inspekcija (Zapisnik Upravne inspekcije od 13.12.2011.)
Koliko smo postova napisali o betežnom čeljadu komiške vlasti - brodu "Sv. Salvestar"? Dosadili smo i sebi samima. A da smo stalno imali pravo dovoljno je reći da do Biševa plove svi brodovi (iako ne ispunjavaju uvjete za održavanje ove državne linije!) - osim Sv. Savestra koji je građen da bi "radi sigurnosti putnika", zadovoljio sve uvjete!
Kako su se "birali" direktori u komiškim tvrtkama? Znate li kolike su plaće komiških direktora?
Ovako bi s našim zlogukim proročanstvima, koja su se redom ostvarivala, mogli u nedogled, ali nećemo.
Pred nama je još jedna godina u koju Komiža ulazi kao zadnja selendra. U hotelu "Biševu" Vas čeka "Silvestarska gala večera" koja će, vjerujemo, nadmašiti svoga "imenjaka" vezanog na mulu. Doček Nove godine na otvorenom je, pogađate, u Gradu  Visu. Jer komiška vlast "Za još boju Komižu" svoj doček već "tradicionalno" organizira u mjesecu svibnju - dva dana prije lokalnih izbora.

Neka Vam Nova 2013. donese obilje zdravlja, mira i Božjeg blagoslova! Za 5 mjeseci su lokalni izbori a onda ćete imati priliku izabrati između Komiže po mjeri svih građana i ove "Još boje Komiže" po mjeri nekolicine!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!