Nautički centar Komiža - izabran(a) direktor(ica)

Prateći SVA zbivanja u Gradu Komiži, na osobit smo način popratili i izbor direktora tvrtke Nautički centar d.o.o. Komiža
Primjereno komiškoj inačici staljinizma u Nautičkom centru je tijekom 2 mandata gradonačelnice Tonke Ivčević suspendiran institut izbora direktora putem javnog natječaja. A kad se već krenulo u njegov izbor, prethodno je imenovana Skupština u kojoj su zastupljene sve stranke koje imaju vijećnike u Gradskom vijeću osim HDZ-a, stranke s najviše vijećnika u Gradskom vijeću. 
S druge strane, u toj Skupštini, između ostalih, sjede (i biraju direktora), SDP-ovi vijećnici sa završenom - Osnovnom školom. Poznato je da takvi najbolje znaju podignuti ruku.
O natječaju smo pisali u postu "Izbor direktora sa slikom" http://komiza-hdz.blogspot.com/2012/04/izbor-direktora-sa-slikom.html 
Izbor je obavljen. Glas onoga vijećnika sa Osnovnom školom je, priča se, bio odlučujući i - Nautički centar je dobio - direktoricu u osobi Brigite Fiamengo.

Brigita Fiamengo, nakon iskustva u ST - Kapitalu i hostelu Goli&Bosi, na čelu Nautičkog centra d.o.o. Komiža 
Pošto je komiškom HDZ-u uskraćeno pravo sudjelovati u radu Skupštine Nautičkog centra, nije na nama prosuđivati jesu li "poćudni" članovi Skupštine dobro izabrali, odnosno je li izabran najkvalitetniji od 5 prijavljenih kandidata. 
Naime, lokalni izbori se približavaju i svakome normalnom je jasno da je komiška vlast zrela za odlazak jer je pod parolom "Za još boju Komižu" dovela naše mjesto na najniže grane u njegovoj povijesti. Tek nakon odlaska ovakve vlasti moći će se procijeniti obim štete počinjene Gradu i građanima Komiže ali i ispitati kako se vodila kadrovska politika.
Na koncu,moramo spomenuti da su pojedinci- nezadovoljni izborom direktora Nautičkog centra, započeli prema ovom blogu "gurati" neke (inače svakom dostupne) linkove s Interneta. Podsjećamo ih da Internet nije jedini izvor informacija,a s "referencama" nekih od ostalih kandidata smo se upoznali baš iz drugih izvora. Stoga ne očekujemo da se naš post baš svakome svidi,a nezadovoljni će svoja "saznanja" morati "tutnuti" nekom drugom!

                                  Uredništvo

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!