Ministrica Mirela Holy i moped Kimco Vitality

Kakve veze ima ministrica zaštite okoliša Mirela Holy s ovim 2-taktnim mopedom? 
Mnogi će reći - nikakve jer je ministrica, između ostalog ta koja ratuje sa zagađivačima. Uostalom, najavila je i ekološki porez (2 kune po plastičnoj vrećici) radi  ostvarivanja projekata koji služe poboljšanju okoliša.
Ipak ima neke veze, jer dokazuje da je borba za čist okoliš obična demagogija. Dok Holy odaje dojam beskompromisnog borca protiv zagađivača, njeni politički istomišljenici izravno stimuliraju zagađivače. Naravno, ukoliko su zagađivači "njihovi". S druge strane, čak se poskupljenjima destimuliraju oni koji iznajmljuju prometna sredstva kojima se čuva okoliš?!
Zastupnica Tonka Ivčević "povezala" je Ministricu Mirelu Holy s 2-taktnim mopedom Kimco Vitality

Tonka Ivčević (SDP), kao gradonačelnica Komiže nedavno je poskupila naknade za korištenje javnih površina. Jedna od rijetkih naknada koje nisu dirane jest ona za iznajmljivanje mopeda. Ostala je ista kao i zadnjih nekoliko godina - 500 kn po vozilu. S druge strane, za čitavih 50 posto poskupila je naknadu za iznajmljivanje bicikla, sa 200 na 300 kn po biciklu! Time je gradonačelnica Komiže "na osobit način" dala svoj doprinos borbi protiv zagađenja okoliša.
Zadržavanjem iste cijene za skutere ona stimulira poduzetnštvo. A riječ je o koalicijskom partneru iz HNS-a koji u blizini zgrade gradske uprave iznajmljuje mopede Kimco Vitality s 2-taktnim motorom. Za 10-tak skutera koje iznajmljuje ovaj zagađivač, Grad Komiža će uprihoditi 20 tisuća kuna. I naravno, kad ovaj savijesni poduzetnik i građanin, uplati taj iznos isti će biti namijenjen očuvanju okoliša...
Piše: Mićo Sviličić

Primjedbe

  1. Adio Mirela!
    Baš nam je žal ča si partila jer je još puno, puno gorih od tebe i nadalje u Vladi i Saboru. A morala si partit pri ili posli jer vidiš i po ovemu postu da te NITKO, ama baš NITKO od tvojih ne obadaje. A to ča si parila ka maškara ni nam uopće smetalo jer ni drugi ministri i saborsnici koji se vikendom "ubiju" ne izgedaju puno bolje /neka oni sami to ne vide/. Kad Vam uvedu uzimanje uzorka iz pišaline na Ulazu u Vladu/Sabor, ostat će vas jako malo.
    Bog i čuvaj nam okoliš!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!