Restoran Bašta: Tko bi morao plaćati 34 tisuće kuna godišnje za najam?

Restoran „Bašta“, nekada poznati komiški "plesnjak", oduvijek je pripadala komiškoj Općini. Sada je vlasništvo Republike Hrvatske a Grad Komiža za njeno korištenje plaća - najam.
Uprava „Modre špilje“ d.d. je tijekom pretvorbe ovaj ugostiteljski objekt s ljetnom baštom, naprosto „ugurala“ u svoj društveni kapital. Zahvaljujući „dobrom“ poslovanju te iste uprave, „Bašta“ je prije nekoliko godina ustupljena Ministarstvu financija na ime nepodmirenih dugova.
Danas, za korištenje (nekad svoje) "Bašte", Grad Komiža plaća Republici Hrvatskoj godišnji najam u iznosu od 34.000 kuna.
Ne bi li, umjesto SVIH nas, građana Komiže, taj iznos morao plaćati onaj tko je odgovoran što je Komiža postala tek "korisnik" "Bašte"? A to je zasigurno onaj koji je već 15 godina direktor „Modre špilje“ d.d. – EDO BOGDANOVIĆ.
Bivši ministar turizma Damir Bajs i provjereni komiški turistički kadar Edo Bogdanović

Primjedbe

  1. Dobro ste napisali da Edo mora ploćat fit za baštu. I ne sumo za baštu. A zoc niste pisali zoc služi ta bašta.Imom nonu koja cini ispod sebe a u baštu store zabovjaju i neće minjat pelene niti če ih prat.Store moramo markovat za starački na Vis i cekot na godiščo. U bašte se niki dobro zajeboju na racun svih nos skupa i šašave države. U baštu cine izložbe, pačvorke, trešete, briškule i uce ih toncot.Je bašta uopće za store i nemočne ili za one puno mlaje pogotovo kronične komiške nerade koji ne znaju ca je lavur. Ca ne pišete o temu ca je od staračkega u Komižu.
    PAČVORK

    OdgovoriIzbriši
  2. to vom je tako u vu našu zemju blagostanja di neodgovorni konobari primaju pločo ol 15000 kuni a firma če se prodat za kunu da se pokriju dugovi. vidit cete kad sve to kupi sutra koji rus i kad za kunu dobije i drugu plocu i riblji i konobu u porat na biševo pu čemo onda mi u komižu bit gosti a rusi če rej da su produžili sezonu.
    kasno če bit posli plakot.
    možda mi svi tad dobijemo posol u hp expres ili u knjižnicu pu nom padne sikira u med.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!