Barometar stanja u HSS-u

Za vrijeme prošle Vlade, barometar stanja u ribarstvu bio je državni tajnik za ribarstvo - Tonči Božanić protiv kojega su hrvatski ribari, s pravom, prosvjedovali. 
Barometar stanja u, nikad slabijem (samo 1 saborski zastupnik) HSS-u  je taj isti Božanić.
Naime, nakon "uspješnog" mandata na čelu hrvatskog ribarstva, Božanić se na unutarstranačkim izborima u Hrvatskoj seljačkoj stranci kandidirao za potpredsjednika te stranke!? Uvjerite se sami: http://www.hss.hr/component/content/article/29-sporedne/238-rezultati-glasovanja-za-sredisnja-tijela-hss-a
Branko Hrg - novi predsjednik HSS-a
''Predragi moj sinovče!
 ...Vidiš da nam tužni hrvatski puk najviše treba poštene i umne gospode. Ti si iz tog puka izašao i vratit ćeš se unj da mu doneseš otrov gradske pokvarenosti i bič gospodske samovolje ili blagoslov zdrave naobrazbe i srce pristupno jauku njegovu.
Što kaniš izabrati ?" (Stjepan Radić)
Kakve li veze imaju ove Radićeve rečenice sa stanjem u današnjem "Božanićevim" HSS-u?

Primjedbe

  1. "Očito da je HDZ talac HSS-a, jedne male stranke po broju simpatizera, ali velike u smislu trgovine", smatraju ribari dodajući kako se i Čobanković i Kosor nalaze pod stalnom prijetnjom HSS-ova izlaska iz koalicije. Upravo zbog toga odnosno "održavanja foteljaškog položaja", ribarstvo i poljoprivreda se nalaze u rasulu. Prema ribarima Čobanković je tako tek "samo mali pijun pod komandom Friščića i Pankretića". A di će sad "radićevac" Božanić zastupat ribare? Koga će HSS ucijenit?

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!