Uskoro: Radi nalaza krvi i mokraće u Vis ili u – Split?

Kada je u Komiži zatvorena Splitska banka, krenule su priče kako će se uskoro zavoriti i ljekarna. Gradonačelnica Tonka Ivčević (SDP) brzo se oglasila i obznanila kako se paničari bez razloga jer ona o svemu vodi brigu. Možda. A stara je poslovica: „Koga zmija ugrize i gušterice se boji.“ Komižani su se zadnjih  10 godina nagledali propadanja i gašenja: Svega od Neptuna do banke. A nije gotovo.
Da je stanje u ovom mandatu „Još boje Komiže“ daleko od najavljeno boljeg, pokazuju nam najnovije vijesti: Dom zdravlja Splitsko-dalmatinske županije „gasi“ 2 radna mjesta u Komiži: zubotehničara i laboratorijskog tehničara. Dok se gradonačelnica bavi uređenjem šetnice i poljske kućice, izgledno je da će Komižani u skoroj budućnosti s uputnicama za vađenje krvi putovati, možda u Vis, a najvjerovatnije - u Split.
Mi se nadamo da će naša gradonačelnica ipak otvoriti laboratorij u okviru svoje gradske uprave ili u okviru neke od brojnih gradskih firmi ili ustanova. Ili barem u okviru Ribarske luke u „viziji“!
Uskoro ćemo, istine radi, objaviti cjelovite podatke: tko je i što OTVARAO a tko je (U)GASIO i što „gasio“ u Gradu Komiži.

Primjedbe

  1. U vijestima iz kulture na htv Tonka i Bogoljug su najavili puno lipih stvari. U Domu JNA će otvorit laboratorij di će vadit krv, uzimat uzorke mokraće

    OdgovoriIzbriši
  2. Velimir komentira zatvaranje banke u Komiži
    http://www.youtube.com/watch?v=0BvsCpL3KlU&feature=mfu_in_order&list=UL
    Nažalost Velimir imo prov u svemu. U parvemu komentaru najovil je da ćemo i smeće hitivat u kontejneru u Visu. Duć će i to neće puno pasat! Za još boju Komižu!!!!!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!