Gradonačelnik Ivica Glavan zaključio predugovor o kupoprodaji nekretnine na području GZK-Sinj s tvrtkom OLASAGASTI d.o.o. Komiža

 
Gradonačelnik Sinja Ivica Glavan je zaključio predugovor o kupoprodaji nekretnine na području GZK-Sinj s tvrtkom OLASAGASTI d.o.o. Komiža.
Namjera investitora je da na čestici zemljišta veličine 3949 m2 izgradi proizvodno-poslovnu građevinu za obavljanje djelatnosti proizvodnje i prerade ribe, a realizacijom predmetnog projekta investitor će zaposliti oko 40 novih radnika.

Ovo je klasičan primjer kako otjerati potencijalnog investitora i izgubiti 40 radnih mjesta. Vlasnik tvrtke OLASAGASTI d.o.o. koji je ujedno i Komiški zet bio je spreman investirati na području grada Komiže ali nažalost nije naišao na otvorena vrata Komiške gradske vlasti. Dokaz dobre volje vlasnika OLASAGASTI d.o.o.-a je i to da je i firmu registrirao u Komiži. Nažalost neaktivnost,neznanje ili možda nešto treće komiških vlastodržaca ga je potjeralo Sinjanima koji su ga kako vidimo objeručke prihvatili.

Komiži nažalost ostaje samo povijest i devastirane zgrade.

Primjedbe

  1. Potencijalnih investitora na području grada Komiže ne treba, jer će Komiža i bez njih sutra bit još bolja! SRAMOTA...

    OdgovoriIzbriši
  2. Sramota za čelne ljude u komiži,ako se njih moze nazvat ljudima

    OdgovoriIzbriši
  3. Bravo Tonka! Šta će tebi španjolski zet Lampota hadezeovca smetat po Komiži. Ima Komiža prave privrednike tvoga rođaka Pjerinota i Edu Bogdanovića. Oni upravljaju komiškim resursima i s tobom otvaraju nova radna mista u knjižnici, komuni, domu JNA, bašti, nautic radiju. Dok je Tonke nima straha za komišku budućnost. Živila Republika Komiža. Doli Španjolska i HDZ. Bravo Tonka, samo naprid. Hrvoje V.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kad smo kod ulaganja javija se Stipe Mesić, prjatelj Komiže i Libije. On i Buda Lončar dovest će u Komižu Moamera Gadafija kojemu je u Libiji postalo pretijesno. Uložit će opljačkani novac u zdravstveni turizam, šetat će po zaobilaznici i napunit plinom onaj bazen iza boćališta. Jebo ti Španjolce i slanu ribu, kad imamo Mesića i Gadafija!Komiža i Libija imaju zajedničku crtu jer ih je Mesić posjetija više puta a zatim su i Libija i Komiža išli - u PRDAC!!!!!
    Hrvoje V.

    OdgovoriIzbriši
  5. Sramota što se događa, ne znam što reći, ova slika devastirane zgrade
    je strašna..

    OdgovoriIzbriši
  6. Poštovana, Komiža je najlipše misto na Jadranu koje, da bi nekolicina brzo i lako zaradila, rapidno propada. Devastira se kopno i more, nemilosrdno. Nema nikakvih srednjoročnih ni dugoročnih planova već caruje pohlepa. Na žalost, ostvarila se tvrdnja jednog našeg Komižanina: Kad se dugo živi u zlu, većina više ne razlikuje dobro od zla. Tako je i ovdje pa se sve olako pušta i shvaća i na kraju će mjesto - nestati.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!