Kriterij partijske knjižice:

Kriterij partijske knjižice:
3. natječaj za izbor direktora


Turističke zajednice Grada Komiža !
Dok SDP-ovi bukači u Hrvatskom saboru prozivaju vladajući HDZ zbog navodnih zapošljavanja po ključu stranačke knjižice, SDP-ova gradonačelnica Tonka Ivčević u Komiži na otoku Visu već treći puta raspisuje Natječaj za izbor direktora Turističke zajednice.
Nije li nepotpisana SDP-ova pristupnica taj razlog zbog kojega se i nadalje traži direktor TZ Komiža?
Gradonačelnica Tonka Ivčević, i nadalje traži „dlaku u jajetu“ onima koji se prijavljuju na natječaj i ispunjavaju stručne uvjete za izbor  direktora TZ Komiža.
Za to vrijeme, u Nautičkom centru d.o.o. stoluju direktori sa završenom Srednjom školom koje je postavila Tonka Ivčević po kriteriju – stranačke knjižice.

Primjedbe

  1. Sramota. I to u Tz komiža i to s Nautičkim centrom. Ne znam o kojima je to stručnim ljudima rič ali je sramota na na otoku di je ostala šaka jada tiraju svit. A te stare prdonje bez škole ako ih je stavila za direktore bez fakulteta neka se srami. Kod nas na Foru ima svega ali na vašemu Visu neki još plaču za onom vojskom. Čitam vaš blog i svaka čast. Da je HDZ u državi kao vi svi bi glasovali za njega. Foranin

    OdgovoriIzbriši
  2. Šta je hadezeovci Vi ste mislili da ste vi izumili zaposlenje po stranačkom ključu. Ovo su stari meštri. 50 godina oni tako rade i sve su zajebali sve, pogledajte ko su direturi.U knjižnicu učiteljica sa partijskom knjižicom, u nautički centar gimnazija sa partijskom knjižicom, u hotelu konobar sa partijskom knjižicom...Ko če vam bit kapitan svetog Salvestra feribota za Biševo osnovnoškolac sa partijskom knjižicom... Kad ne bude već svita donit će majmuna sa Marjana dat će mu partijsku knjižicu i postavit da za direktora. čega? banke, e banke, ha, ha ,ha. Hrvoje V.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nije li nepotpisana SDP-ova pristupnica taj razlog zbog kojega se i nadalje traži direktor TZ Komiža?
    E Perhan i tu imade rešenja: Tuka joj kalat plaću!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!