Zašto je REFERENDUM jedino rješenje?

Mnogi po našemu blogu traže informaciju glede preksinoćnje tribine. 
Nema se tu što puno mudrovati. 
Da vlast uistinu želi podijeliti odgovornost s građanima radi samovoljnog nagrđenja komiške Rive, smjesta bi raspisala REFERENDUM. 
Na takav referendum bi (po direktivi) izašli oni koji inače tako izlaze, stigli bi i oni (akademsko-rodbinska zajednica) koji inače ne žive u Komiži ali su prijavili prebivalište u njoj kako bi "voljenoj" Komiži uskratili porez na vikendicu (a mrskom Splitu ili Zagrebu - prirez) i stvar bi bila riješena. 
Vlast bi tako na Rivi i "de jure" mogla činiti ono što "de facto" stalno radi: oponaša egipatske faraone u 21. stoljeću! Ne bi morala sazivati Javne tribine gdje će se preostalim slobodnomislećim Komižanima organizirano suprostaviti svojtom, starim prdonjama koji su čitav vijek odradili tko zna gdje a sada prodaju "špekule" i pamet, službenicima i plaćenicima, te cjelokupnom "interesnom zajednicom". 
Cijena referenduma - oko 1 posto od vrijednosti ukupne investicije na Rivi, kudikamo manje od radova i opreme, rugla koje je plaćeno kao "suho zlato", novcem naše "bogate" Republike Hrvatske u kojoj je, i radi ovakvih investicija stanje onakvo kakvo jest!
Izbjegavanjem referenduma, lokalna vlast Grada Komiže ostavlja pravo svima da sumnjaju u opravdanost ove "adaptacije i sanacije".


ISPRAVAK, 18. OŽUJKA 2016.
Svaku dostupnu informaciju podijelimo sa publikom ovoga bloga "dobrih vibracija". U dijelu teksta, među organiziranim dijelom publike, naveli smo i službenike. Budući smo doznali da isti tamo nisu bili organizirano, svima koji su se uvrijedili, ispričavamo se. Sve ostalo, vezano za svojtu i osobito stare prdonje, ostaje nepromijenjeno.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!