KOMIŽA - PODSTANARSTVO ZA "ATOMSKE FIZIČARE"?

Ne vjerujmo lažima "fejsbuk-aktivista" i zločestih "portala"!
Gradonačelnica Komiže Tonka Ivčević vodi brigu o zadržavanju ljudi na otoku i rješenju svih vitalnih problema (nezaposlenost, borba protiv ovisnosti.. itd.). Naravno na sebi svojstven način.
U tome joj nesebično "pomažu" njeni "aktivisti" - rodbina koje je ustoličila i "uhljebila" u gradskim "institucijama". Oni provode "reforme"!
Komižani nisu atomski fizičari, ali Nautički centar u svojim natječajima za popunu szonskih radnih mjesta (po ustaljenom interesno-političko-rodijačkom ključu?) i ne traži baš atomske fizičare. 
Stoga treba javno pitati našu gradonačelnicu: 
Zar među par stotina nezaposlenih Komižana (koji, Bogu hvala, imaju gdje stanovati) nema sposobnih za rad na sezonskim radnim mjestima u "njenoj" firmi?
Jer objavljeni oglas na javnoj ploči, kojim se straži smještaj za postanarstvo sezonaca, pokazuje da nam, ponovno sa strane dolaze "atomski fizičari" koje treba i - smjestiti!

Primjedbe

  1. "Nedavno, kada smo bili u posjet Italiji, pokrenuta je inicijativa o povezivanju dviju obala putem katamaranske linije na relaciji Pescara - Komiža, ali i ne samo između ova dva grada, već bi ta linija išla i na druge naše otoke, na Hvar i Korčulu."

    Šoltani i bračani su ljuti na grad Komižu jer nisu i njih uvrstili u ovaj projekat.

    Prošlo je toliko vremena otkako je ovo povezivanje realizirano a nas još ne misle povezat.

    OdgovoriIzbriši
  2. Atomski fizičari su vrlo potrebni Komiži,
    naime Pescara leži na ušću rijeke i sam ulaz u luku je zatrpan muljem iz rijeke i sadržaj tog mulja je vrlo
    radioaktivan.
    Katamaranskom linijom će atomski fizičari svaki dan iz Komiže
    odlazit u Pescaru i čistiti mulj. Sa Komiške strane će se kasnije čistiti kad natječaj za projekt čišćenja luke bude dovršen. To je posebno kompliciran projekt zbog sadržaja tog mulja, jer naši MULJATORI su radioaktivno opasni.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!