Saborska većina za bušenje Jadrana - SPREMNA!

Kukuriku zastupnici odbili su sve 4 interpelacije kojima je oporba propitivala postupanje Milanovićeve Vlade glede istraživanja i eksploatacije nafte i plina u Jadranu.
U saboru sjede i neki zastupnici s hrvatskih otoka. Kako su oni glasovali? Što mislite, kako je glasovala Tonka Ivčević (SDP), po svojoj savijesti ili po partijskoj direktivi? Je li se priklonila volji otočana (ako su oni protiv bušenja Jadrana) ili svojoj saborskoj plaći ?  
Ovaj oporbeni portal JEDINI je medij na otoku Visu koji danas o ovome izvješćuje. Mi imamo informacije iz prve ruke od naših HDZ-ovih zastupnika tko je i kako glasovao.
A ostali, neka pitaju.
Na što li je spreman onaj koji radi lake i brze zarade
smjesti nautička plovila ispred gradskog kupališta?
O "OBIČNIM BOLESNICIMA" I PRAGMTIČNO ZDRAVIMA
Nedavno je jedna samoprozvana novinarka na brodu HRM "Faust Vrančić", za vrijeme „Papine večere“, pričala dvojici kukuriku – ministara da je predsjednik komiške gradske organizacije HDZ – obični bolesnik. I to zato jer se usudio prijaviti bezzakonje lokalne vlasti. Zamislite! Pa gdje toga ima, prijaviti vlast. Stvarno nije normalno...
Po tome istom mjerilu, svaki kukuriku zastupnik koji bi glasovao ZA gore navedene interpelacije, koje k tome predlaže i oporbeni HDZ. bio bi bolesnik. A koliko čujemo i znamo, u SDP-u stanuje pragmatičnost i sve – puca od zdravlja. 
Voljom komiške vlasti, jedna od najljepših hrvatskih plaža – Gusarica – obogaćena je novim sadržajem – nautičkim plovilima, ili povećim zahodima, koje su usidrene ispred kupališta. Zaista zdravo.
Nule iza brojke čuda rade, kako one od saborske plaće, tako i one od zarade za vezove. Što ih je više, bolje je "zdravstveno" stanje, političara. Pa tko bi zdrav i pametan odbacio sve one nule koje se mogu zaraditi od bušotina (i zagađenja) otoka Visa?

AKO JE NEMA ZA DAN DRŽAVNOSTI, 
IMA JE ZA "DAN BORACA"...
Usput, danas je nekadašnji praznik "Dan boraca", "4. jula", u spomen na sjednicu Politbiroa CK KPJ kada je u Beogradu 1941. donesena odluka o podizanju oružanog ustanka. Na komiškoj Komuni nije bilo stjega za Dan Državnosti 25.6. ?! Danas je sve "regularno".

                                                             Uredništvo

Primjedbe

  1. Rekli su naši preci-
    Duće vrime kad će pasovat brodi i govorit: ovode je nekad bila Komiža!
    (svita će bit ali Komiže neće bit, tim je tragedija VEĆA)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!