BIŠEVO - Turisti šetaju po kostima ubijenih!

Nedavno su novinar i fotoreporter  "Slobodanke" bili na otoku Biševu. Radni zadatak - senzibiliziranje javnosti i tijela državne vlasti sa možebitnim nezakonitim radnjama SDP-ovih kadrova koji vode gradsku firmu Nautički centar Komiža d.o.o koja zgrće novac od ulaznica u Modru špilju i od nautičkih vezova. 
Spomen križ kojega se namjerno zobilazi u širokom luku
Ti i takvi Milanovićevi "rodijački"  kadrovi su, između ostalih "djela", na otočiću Biševo protupravno gradili (u zaštićenom području) što je u Hrvatskoj inače kažnjivo. U 2 reportaže Damira Šarca i Toma Dubraveca, sve naj-naj, vraćaju se iseljeni, dolaze raditi ljudi sa susjednih otoka (?), domaćini prodaju svoje proizvode, poziranje i, naravno, već poslovično preseravanje. "Biševski Eldorado..."
Nigdje, niti slova, da su reporteri a i brojni posjetitelji Biševa doslovce šetali ("sve u uru na noge obišli"), ili vozili, po trudu, znoju, krvi i KOSTIMA mučki likvidiranih ratnih zarobljenika (najviše Nijemaca) i civila koji su krajem 1943. i početkom 1944. dovedeni u zarobljenički logor na Biševu!
Na otoku "sreće" su izgladnjavani i mučeni gradili cestu (po kojoj danas šetaju reporteri i turisti)  i na koncu - likvidirani. 
Po čitavom Biševu danas leže njihove kosti. Ubijali su ih, naravno, "nepoznati" počinitelji koji za života nikada nisu odgovarali za svoje zločine. 
SDP-ove garniture, Vlada Zorana Milanovića, lokalna vlast Tonke Ivčević i uprava Nautičkog centra Komiža d.o.o., sustavno prešućuje i ignoriraju ZLOČIN na Biševu i puštaju gostima da doslovce gaze po žrtvama najvećeg stratišta na Srednjodalmatinskom otočju!

                                                     UREDNIŠTVO


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!