Plažni objekt ili - Hirošima!

Kako je Komiža ostala bez Plažnog objekta i "druge ploče", kultnih mjesta na gradskoj plaži Pod Gospu Gusaricu gdje su se generacije Komižana i turista znale odmarati i zabavljati tijekom ljeta? 
Od mjesta gdje smo znali "baciti" na briškulu i trešetu, popiti piće u vrijeme najveće žege, ili na miru večerati, "marna" je uprava turističke tvrtke "Modra špilja" d.d., uz asistenciju tadašnjeg Poglavarstva - uselila Ronilački centar ili "tempiranu bombu".

"HIROŠIMA"
Danas je tamo "Hirošima"! 
Direktor "Modre špilje" d.d.Edo Bogdanović već punih 14 godina "riješava" 2. ploču (http://komiza-hdz.blogspot.com/2012/06/koliko-nas-godisnje-kosta-edo.html) a već 8. godinu mu u tome asistiraju bliski suradnici iz gradske vlasti. Kako su pod parolom "Za još boju Komižu" uspjeli riješiti Plažni objekt i "drugu ploču" - svi znamo, a već nam najavljuju nove mandate i obećavaju Komižanima nove "projekte". 
Poklanjamo im slike "Hirošime" koja je bombardirana ovih dana kao "baštinu" njihovih mandata u "Modroj špilji" d.d. i gradskoj vlasti Komiže!



Mi bi Plažni objekt i "drugu ploču" riješili u roku 30 dana!  
                                                 HDZ Grada Komiže 



Primjedbe

  1. Ni oto jedino šteta ca je Edo napravil. Pogledojte malo stori hotel bez škuri, novi sa jelnu i pul zvizdicu, storu fabriku. Di je parvo ploca?Radi Edota se misti meterološka na Lendavu. Radi Edota je Tonka napravila POSovu listu di su mlodi judi kako ca su un i još niki od 60 godišć. Radi particele na koju je Edo donil blokete Komiža još ni donila urbanisticki jer zele da Edo more grodit sve a drugi nista.Radi njega je i pruga Sanpjerin onako ispala.Ca se cudite Plaznemu objektu.Ku zno kako ga je Lori ploćol i je ga pločol.Zatu je Lori još unutra jer Edota uz pomoč vašega koalicijskega Jankota darzi za Joja. Jadnu misto ku ga vodi.A mislili su da će Tonka iz sabora uredit kupalište. Kako da ne!

    Vito Bodakeze

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!