NATJEČAJ za odabir kandidata za gradonačelnika

HDZ - Grada Komiže, kao ozbiljna politička stranka kojoj su temeljni ciljevi izvući Komižu iz blata u koji je već godinama zaglibila i zaštititi interese preostalih žitelja Komiže, započela je transparetnu pripremu za lokalne izbore koji će se održati u svibnju ove godine.
Komižanima su ukrali budućnost! 
"Kad se godinama živi u zlu, nije više lako razabrati dobro od zla." - tim je riječima stanje duha u Komiži danas opisao jedan ugledni Komižanin. 
Već pune dvije godine na našem blogu pišemo o stanju u našem mjestu a od mnogobrojnih pratitelja bloga svakodnevno dobijamo riječi podrške. Komentar onih koji po prvi put "otkriju" blog komiškog HDZ-a je najčešće: "Pa sve što ste napisali je istina!" A što li su očekivali?
E pa da ne bi ispalo da samo kritiziramo, činimo značajan otklon i iskorak. Najavljujemo transparetno kandidiranje te mogućnost iznošenja programa i rješenja za gotovo bezizlazno stanje u kojemu se Komiža nalazi. 
Da stanje duha nije onakvo kakvim ga je spomenuti  Komižanin ocijenio, brod "Sveti Salvestar" bi (u svakom drugom mjestu) bio sasvim dostatan razlog da aktualna vlast odmah odstupi i nikada više ne ugrozi ovo mjesto. Na žalost, Komiža nije neko drugo mjesto već ono u kojem je postalo normalnom pojavom:
- izgraditi neispravan brod, 
- izrađivati urbanističke planove za sebe i svoje, 
- najavljivati gradnju 48 POS-ovih stanova iako je samo nekolicina na vlasti kreditno sposobna kupiti takav stan (ostatak stanova bi najvjerovatnije bio izgrađen za "ugledne" kupce sa strane),
- postaviti sidrište ispred gradskih kupališta,
itd. 
Jednom rječju, postalo je normalnom pojavom čitav mandat varati vlastite birače. 
Što reći za oholu prevarantska parolu "Za još boju Komižu"? Ta krilatica potvrđuje da je nekima i ona, uistinu jadna, Komiža - već bila  - dobra?! 
One koji imaju ikakve primisli oponašati postupke sadašnje komiške vlasti, nećemo podržati. 
A sve poštene koji imaju ideje, programe i ambicije od Komiže učiniti grad po mjeri preostalih žitelja, pozivamo da se do 15. siječnja 2013. prijave na 

NATJEČAJ 
za kandidata za gradonačelnika/zamjenika gradonačelnika 
Grada Komiže 

Kandidat, (ili kandidatkinja) koji ponudi najkvalitetniji program, bez obzira na svjetonazor, imat će našu potporu na izborima za gradonačelnika Komiže!

HDZ - Gradska organizacija Grada Komiže

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!