Jadrolinija uvodi dodatne linije za Komižu?

Nakon što je Tonka Ivčević, gradonačelnica Komiže i saborska zastupnica, gostovala na TV Jadran u emisiji Sandre Barčot, za očekivati je pravu navalicu jer će mnogi od gledatelja ove lokalne TV odlučiti preseliti u tako uspješan grad kao što je Komiža. 
Rijetka iseljavanja, mala nezaposlenost, 48 stanova za mlade, rebalans proračuna iz razloga što se sredstva dobijaju za "neplanirane" (?!) projekte... - pravi su mamac za građane države koja je u krizi jer je "život na otoku puno ljepši". 
Čak i odustajanje "ozbiljnih investitora" u izdvojenu turističku zonu Barjoška - nije razlog za bojazan jer gradonačelnica Tonka Ivčević tvrdi: "I dalje tražimo investitora". A mi imamo razloga vjerovati joj.
Sada, nakon emisije u kojoj je komiška gradonačelnica rastumačila zbog čega je "nerealno" očekivati da i Komiža ima Dom umirovljenika, znamo zbog čega se u Komiži glumi ustanova za skrb o starima. Iz prve ruke doznali smo da se u Komiži jedva čeka zapošljavati mlade školovane Komižane a to što praksa pokazuje po kojem se ključu regrutiraju rukovodeći kadrovi u Gradu, valjda će biti sadržaj neke druge emisije. 
Kad gledatelji pred kraj emisije doznaju kako je Komiža postigla goleme "uspjehe" a gradonačelnica je samo "vikend-gradonačelnica" jer je, po njenim riječima "saborski posao je moj prvi posao", očekuje se prava gužva na trajektima. I to izvan sezone. Jer tko ne bi došao živjeti i raditi na otoku gdje sve cvate? 
Doduše, Sandra Barčot je spomenula sve žive projekte i "projekte" u Komiži od kojih 99 posto Komižana nitko ništa ne vidi. O onom jedinom realiziranom projektu - gradnji broda Sv. Salvestar - ni Sandra Barčot, ni uvažena saborska zastupnica Tonka Ivčević, nisu rekli NITI RIJEČI. 
Uostalom, u emisiji kojom je Tonka Ivčević najavila kandidaturu za svoj treći mandat, ne bi se bilo uputno ukrcati u njen uradak - "Sv. Salvestar". Ni po bonaci!
Jadrolinija uvodi dodatne linije za SDP-ov otok Dembeliju?


Primjedbe

  1. Nije vaša gradonačelnica ništa pogrišila. Komiža je idealno i lipo misto za živit. Na Komiži triba živit vikendom, moraš bit saborski zastupnik sa 16 iljada kuna plaće, spizu kupit u Splitu prije katamarana a onda se doč malo provest u ovo lipo misto. Ako pofali pinez uvik će uletit nešto siće od nautičkeg turizma i eto ti raja na zemlji.

    Anđa Vlajina

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!