KOMIŽA: tovari, koze, kokoši i - Tonkin "senzibilitet", 2. dio

 "...iskazujem svoj osobni senzibilitet na mišljenje javnosti, kao i senzibilitet predstavnika Grada Komiže u nadi da ćemo zajednički regulirati sporna pitanja" - stoji u propćenju gradonačelnice Tonke Ivčević kad je zbog nezadovoljstva građana ipak trebalo sazvati Viječe i poništiti Odluku koju je sama predložila na prethodnoj sjednici

 https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/komiza-ponistava-se-odluka-o-zabrani-drzanja-domacih-zivotinja-na-podrucju-grada/94888

"Osobni senzibilitet" Tonka Ivčević je prema Poju i Pojorima naročito pokazala kad im je uskratila pravo na mjesnu samoupravu, odnosno kad nije htjela održati izbore za  tijela Mjesnog odbora Podšpilje.

Poje koje danas nema gotovo ništa, moralo je dobiti na dar - komunalni red. Njime bi zaslužni građani koji su otišli na Selo bili zaštićeni od vonja koji oduvijek karakteriziraju Poje.

A zasluge građana čiji je biznis gradonačelnica pokušala potpomoći bizarnom odlukom su velike. Prodana školska zgrada u Podhumlju za "kikiriki" je samo jedna od zasluga. Žalosno je što su za tu prodaju prije 18 godina ruke podigli i HSS-ov vijećnik iz Poja i SDP-ova vijećnica iz Poja. 

Toliko o osobnom senzibilitetu komiške gradonačelnice za Poje i žitelje Poja.

                Mićo Sviličić



                  


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!