ZORAN MILANOVIĆ i - rodijaci


"Esdepeovke i epdepeovci, članovi pobjedničke koalicije, dobro došli! Čestitam vam na pobjedi. Idemo raditi!! - rekao je premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović na početku Konvencije SDP u lipnju 2012. godine.
Predsjednik SDP-a u svom je govoru podsjetio na nužnost provođenja, kako je rekao, jedine dogme - odustajanja od mentaliteta bliskoga nepotizmu.
"Brat je brat, sestra je sestra, roditelji su roditelji, a posao je posao. Politika je posao. U maloj rođačkoj državi ne može se raditi posao. To je jedina dogma." - rekao je Milanović.
Možda je važna karika aktualne vlasti - saborska zastupnica SDP-a Tonka Ivčević,  upravo svojim primjerima "poslovanja" nadahnula svoga šefa Milanovića.

Za predsjednika Nadzornog odbora gradske tvrtke  Nautički centar Komiža d.o.o. još ranije je postavila svog rođaka Pjerina Ivčevića. Postupajući po direktivi partijskog šefa Milanovića, Tonka Ivčević je za direktoricu te iste firme postavila Brigitu Fiamengo, suprugu svoga rođaka Ive Fiamenga.

Da ne sluša samo Tonka Ivčević naputke svoga šefa Zokija Milanovića, već i obrnuto, vidi se iz imenovanja u hotelskoj kući "Hoteli Medena" d.d. gdje je za člana Nadzornog odbora, Milanović postavio Tonkinog rođaka Ivu Fiamenga.

Tonkin rođak Ivo Fiamengo je 19.3.2013. na svome fejsu pohvalio rad Zorana Milanovića: "Ovaj premijer je genije! Kako je rekao pokojni Račan izbori se mogu izgubiti ali obraz ne. Dosta je bilo licemjerja, Zoki samo naprijed!"
Znamo mi da su ovi rodijaci-stručnjaci postavljeni zbog svoje dokazane stručnosti i sposobnosti i da je Milanović opet bio u pravu: "Brat je brat, sestra je sestra, roditelji su roditelji, a posao je posao."

Primjedbe

  1. Ovaj premijer je POSTAO genije! Valjda kad je otkrio ovaj potencijal i stavija ovakvega u Nadzorni odbor firme od državnog interesa. Srečko i ekipa iz komiške zadruge nisu mu dali ni prismrdit.
    Kukumar

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Komiža: "nastavimo lijepu prIču..." - KAMP KAMENICE

Sada znamo kako se JNA na Visu "odbranila" od napada MUP-a

TITOVA ŠPILJA - komunistička LAŽ!